75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi

Yazılım sorunları stabillik sorunları donma kasma arayan risk almak isteyen amd ekran kartı alabilir

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
daha redstone gelecek az kaldı mfg de düzeldiğinde tamamdır bu iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi mfg olsa da kullanacağımı sanmıyorum çok gecikme koyuyordur monitörde vrr control açtığımda bile gecikmesinden oyun oynanmıyor çevrimiçi olursa

mafiada adamlar getirmedi mi fsr 4
kardeş son kez söylüyorum bu kart yüksek çözünürlük için üretilmiş bir kart değil gidip 4k testler atıyorsun

Çamur görüntüyü de unutmuşum
FĞPAJWOFJAWFOIPWAJPGWAPOWAJGAWJGPOAWJPGAWJOGPWAGJPAWJGOPAWJPOAWPGWAJGOPWAGJAWGPOAWJGPOWAGJAWOPGJWAOPGJAOPWGJW

objektif olsanız forum iyiye gidebilir.

kardeş son kez söylüyorum bu kart yüksek çözünürlük için üretilmiş bir kart değil gidip 4k testler atıyorsun
Ekran görüntüsü 2025-12-06 142844.webp

al 2k testler 2k içinde değil diyosan ben 28k verdiğim kartı 2kda kullanamayacaksam ne anladım bu işten

fsr ve dlss olmadan yapılan testleri umursayan yok zaten bu kartın iddiası 1080p ve 2k için fsr ve dlss4ü tam gücünde kulllanmak
o yüzden gittim 4k fsr dlss aktif testini attım 2k fsr dlss testini de başka yerden bulup araştır geçmiş mi geri mi kalmış bakarsın işte

FĞPAJWOFJAWFOIPWAJPGWAPOWAJGAWJGPOAWJPGAWJOGPWAGJPAWJGOPAWJPOAWPGWAJGOPWAGJAWGPOAWJGPOWAGJAWOPGJWAOPGJAOPWGJW

objektif olsanız forum iyiye gidebilir.

Alıntıyı görüntüle

al 2k testler 2k içinde değil diyosan ben 28k verdiğim kartı 2kda kullanamayacaksam ne anladım bu işten
bu ne testi bana onu söyle önce

amdnin güçlü olduğu testleri atmadım %50 fark yediğini görme diye bir de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,683
Üyeler
186,094
Son üye
PoseTech
Geri