75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi

freame generetion ve dlss tarafında yanına bile yanaşamaz
dlss4=fsr4

3 yıla 9070 xt çökmelerden wattman hatalarından oyunu oynatmaz
POAWFJAOWIJFAOWIPJFWOIAFJAWIOFJWAOIFJAWIOJFOIWAGFJWIAOJGAWIOGWAIODIAOWDIAUOWFIUOAHAIWHGFIUWAHGNAIUOAIUFAOIUHFNAWOIHWAJOFIAWHFIOAWFHJAWIOFAHWFOIAWFHAIOAWHFOIHAOIFWHAOFIAWHIOAWFHAWOIFHAWFIOAWFHWAIOFHAWOIFHAWOIFOHAIOAIWF hacı bağırtma ya ne alaka

DLSS açınca da 5070 mahveder. Tercih meselesi ben DLSS desteklemeyen oyun çok oynarım diyen 9070XT alsın oynayacağım çoğu oyun DLSS destekli diyen 5070 alsın.
dlss varsa amdde de fsr var teknoloji yokmuş gibi konuşmayın.

boş ver anlatamazsın bunlara
abi mefege ya anlarsın 12 gb vramli ve performansı leş olan kart alacaksın mefege var çünkü :DDD

hepiniz marka bağımlısı olmuşsunuz, nvidia 60kya 8gb vramli kart satsa gene onu savunursunuz siz 9070xt çok daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teknoloji yok diyen olmadı hem oyun desteği daha az hem de dlss4=fsr4 diye bir şey yok
oyun desteğinin daha az olduğunu kabul ettim, bu genede 5070'in çöp bir kart olduğunu değiştirmiyor.

abi mefege ya anlarsın 12 gb vramli ve performansı leş olan kart alacaksın mefege var çünkü :DDD

hepiniz marka bağımlısı olmuşsunuz, nvidia 60kya 8gb vramli kart satsa gene onu savunursunuz siz 9070xt çok daha iyi.
kardeş o kart o kadar iyi olsa o kadar ucuz olmaz

freame generetion ve dlss tarafında yanına bile yanaşamaz

boş ver anlatamazsın bunlara
1765136532105.webp
1765136725656.webp

1765136590159.webp
1765136640577.webp
1765136693296.webp

daha redstone gelecek az kaldı mfg de düzeldiğinde tamamdır bu iş

gerçi mfg olsa da kullanacağımı sanmıyorum çok gecikme koyuyordur monitörde vrr control açtığımda bile gecikmesinden oyun oynanmıyor çevrimiçi olursa

Hala oyunların FSR desteği alacağını ve stabil çalışacağını düşünüyorsanız olabilir, ben düşünmüyorum 5 yıldır halledemedi adamlar bu gidişle daha halledemezler.
mafiada adamlar getirmedi mi fsr 4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,582
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri