gdrfjkrghdjk
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
tamam kardeş ben daha konuşmuyorum siz bu boş zihniyetle devam edin
3 yıla 9070 xt çökmelerden wattman hatalarından oyunu oynatmazne anlattığından hiç bir şey anlamadım, ben susayım testler konuşsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düz 9070 saf güçte daha iyi, 9070xt her türlü tokatlıyor 5070'i.
AWEGFĞPÜOJKFAWLŞIKGKTJWOPILKLGŞAWJSKOPJGŞAWJ3 yıla 9070 xt çökmelerden oyunu oynatmaz
freame generetion ve dlss tarafında yanına bile yanaşamazsaf kas değil rt performansında da daha yüksek değil mi 9070 xt
boş ver anlatamazsın bunlara3 yıla 9070 xt çökmelerden wattman hatalarından oyunu oynatmaz
dlss4=fsr4freame generetion ve dlss tarafında yanına bile yanaşamaz
POAWFJAOWIJFAOWIPJFWOIAFJAWIOFJWAOIFJAWIOJFOIWAGFJWIAOJGAWIOGWAIODIAOWDIAUOWFIUOAHAIWHGFIUWAHGNAIUOAIUFAOIUHFNAWOIHWAJOFIAWHFIOAWFHJAWIOFAHWFOIAWFHAIOAWHFOIHAOIFWHAOFIAWHIOAWFHAWOIFHAWFIOAWFHWAIOFHAWOIFHAWOIFOHAIOAIWF hacı bağırtma ya ne alaka3 yıla 9070 xt çökmelerden wattman hatalarından oyunu oynatmaz
DLSS açınca da 5070 mahveder. Tercih meselesi ben DLSS desteklemeyen oyun çok oynarım diyen 9070XT alsın oynayacağım çoğu oyun DLSS destekli diyen 5070 alsın.ne anlattığından hiç bir şey anlamadım, ben susayım testler konuşsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
düz 9070 saf güçte daha iyi, 9070xt her türlü tokatlıyor 5070'i.
Hepsi bomboş teknoloji. Saf kas gücü her zaman daha üstün bana kalırsa.freame generetion ve dlss tarafında yanına bile yanaşamaz
dlss varsa amdde de fsr var teknoloji yokmuş gibi konuşmayın.DLSS açınca da 5070 mahveder. Tercih meselesi ben DLSS desteklemeyen oyun çok oynarım diyen 9070XT alsın oynayacağım çoğu oyun DLSS destekli diyen 5070 alsın.
Hala oyunların FSR desteği alacağını ve stabil çalışacağını düşünüyorsanız olabilir, ben düşünmüyorum 5 yıldır halledemedi adamlar bu gidişle daha halledemezler.dlss4=fsr4
teknoloji yok diyen olmadı hem oyun desteği daha az hem de dlss4=fsr4 diye bir şey yokdlss varsa amdde de fsr var teknoloji yokmuş gibi konuşmayın.
abi mefege ya anlarsın 12 gb vramli ve performansı leş olan kart alacaksın mefege var çünküboş ver anlatamazsın bunlara
oyun desteğinin daha az olduğunu kabul ettim, bu genede 5070'in çöp bir kart olduğunu değiştirmiyor.teknoloji yok diyen olmadı hem oyun desteği daha az hem de dlss4=fsr4 diye bir şey yok
kardeş o kart o kadar iyi olsa o kadar ucuz olmazabi mefege ya anlarsın 12 gb vramli ve performansı leş olan kart alacaksın mefege var çünküDD
hepiniz marka bağımlısı olmuşsunuz, nvidia 60kya 8gb vramli kart satsa gene onu savunursunuz siz 9070xt çok daha iyi.
freame generetion ve dlss tarafında yanına bile yanaşamaz
boş ver anlatamazsın bunlara
mafiada adamlar getirmedi mi fsr 4Hala oyunların FSR desteği alacağını ve stabil çalışacağını düşünüyorsanız olabilir, ben düşünmüyorum 5 yıldır halledemedi adamlar bu gidişle daha halledemezler.