daha iyi mi performans verir , aslında ekranı 360Hz almayı da düşünüyorum acaba farklı marka olarak ana ekranı 1 tane 360 diğer yan ekranı 240 yapsam bir sıkıntı yaşar mıyım yada ana ekran 360 yanlara 2 tane 240 veya 144 . şu anda çoklu ekran kullanıyorum ama aynı marka model 144Hz olduğu için...
Böyle bir sistem çıkarttım arkadaşlar parçalarda bir uyumsuzluk sıkıntı yaşatır mı şunu şöyle yap bu parçayı böyle al daha iyi performans verir dediğiniz varsa lütfen benimle paylaşın . Gün içinde full aktif kullalnacağım dayanıklı olsun dedim açıkçası başka masraf yapmakta istemiyorum 1 sene 2...
Merhabalar öncelikle belirteyim ağır bir masaüstü kullanıcısıyım oyun oynamayı ve film dizi izlemeyi severim üstüne işlerimi de yürüttüğüm için hem ekran çokluğu hem büyüklüğü baya iyi .Yalnız Nisan ayında yurt dışında dil okuluna başlayacağım bundan dolayı mecburen sistemimden ayrılıp bir...
Merhaba arkadaşlar öncelikle koyu bir masaüstü kullanıcısıyım hem işlerim için hem oyun ve eğlence için hem ekran boyutu , çokluğu bakımından çünkü dizi film izlemeyi ve oyun oynamayı severim üstüne işlerimide burdan yürüttüğüm için güzel oluyor . Yurt dışına çıkmam gerek nisan ayında dil...
Evet öyle yaparım muhtemelen vatan dan dizmistim o zamanlar RX590 8 GB ryzen 5 2600x li 16 GB ram li bir sistem ama artık yoruldu baya bende fırsatım varken yeniliyim dedim malum her gün fiyatlar artıyor 6 ay 7 ay sonra benim sistem emekli olursa ortada kalıp uçuk fiyatlara maruz kalmiyayim...
Tamam teşekkür ederim bende ondan planlarımı öne çektim normalde 2 3 ay sonra toplamayı düşünüyordum ama hergun fiyatlar artıyor
Şu anki sistemim ile idare ediyorum zaten 5 yıl oldu bunu dizeli 6 ya gidiyor masraf edip yükseltmek istemedim ondan sıfırdan toplamak istedim
Arkadaşlar merhaba normalde 2-3 ay sonra için planlamıştım ama son durumlardan ötürü erkene çekmeye karar verdim 50 K bütçem var nasıl bir şey toplamam gerek hiç bilmiyorum genel olarak her çeşit oyun oynamayı seviyorum popüler oyunlar olsun eski tip olsun ama çoğunluk olarak FPS oynuyorum (...