50 K Bütçe ile PC öneri

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
50000
Arkadaşlar merhaba normalde 2-3 ay sonra için planlamıştım ama son durumlardan ötürü erkene çekmeye karar verdim 50 K bütçem var nasıl bir şey toplamam gerek hiç bilmiyorum genel olarak her çeşit oyun oynamayı seviyorum popüler oyunlar olsun eski tip olsun ama çoğunluk olarak FPS oynuyorum ( Valorant ) sistem veya parça önerirseniz çok memnun olurum dediğim gibi 2 -3 ay sonra için planlamıştım ama erkene çekmeye karar verdim , klavye , ekran , mouse önermeye gerek yok onlar için ayrı bütçe oluşturdum şimdiden teşekkür ederim birde bu bütçe ile yayın yapılabilecek bir sistem çıkar mı yazarsanız sevinirim .

GIGABYTE GeForce RTX 4070 EAGLE OC 12GB ve Ryzen 7600X önerebilirim. Geri kalan parçaları tercihine göre belirlersin. PSU 700W seçersin. DDR5 şeklinde toplarsın parçaları. Bi topla bak istersen internetten falan testlerine en azından kafanda bir fikir oluşmuş olur. Temel olması amacıyla yazdım bu yorumu. Denersin baktın eksik gördüğün yanları var oralara iyileştirme yaparsın. İşlemciyi 7800X3D yapabilirsin mesela eğer bütçen yeterse. 4080 biraz zor çıkar bu bütçeyle ama belki ucuza bulursan 4080'de alabilirsin. Kasanın mesh olmasına dikkat et ve 7600x tercih edersen 240lık bir sıvı soğutucu yeterli olur. Ama 7800X3D alırsan 360mm tercih edersin. Ramleride 2x16 yaparsın.​

RTX 4070 Ti + RYZEN 5 7600 sistem toplanabilir. Hemen @Kürşat Kütükçü hocamı çağıralım :D
Arkadaşlar merhaba normalde 2-3 ay sonra için planlamıştım ama son durumlardan ötürü erkene çekmeye karar verdim 50 K bütçem var nasıl bir şey toplamam gerek hiç bilmiyorum genel olarak her çeşit oyun oynamayı seviyorum popüler oyunlar olsun eski tip olsun ama çoğunluk olarak FPS oynuyorum ( Valorant ) sistem veya parça önerirseniz çok memnun olurum dediğim gibi 2 -3 ay sonra için planlamıştım ama erkene çekmeye karar verdim , klavye , ekran , mouse önermeye gerek yok onlar için ayrı bütçe oluşturdum şimdiden teşekkür ederim birde bu bütçe ile yayın yapılabilecek bir sistem çıkar mı yazarsanız sevinirim .

32 6000 MHz ram
7600x
4070ti ile bir sistem olabilir yemek yiyorum bitsin yapıp atarım

32 6000 MHz ram
7600x
4070ti ile bir sistem olabilir
Hocam bende bu hafta inşallah sistem alacağım. PC için bütçem 35K belki biraz aşabilir. Kafamdaki sistemi atıyorum şimdi.
Anakart: MSI B550-PRO A
SSD: KC3000 1TB
Kasa: TD500 V2

Soğutucu olarakta bunu alacağım.
35K yapıyor. MSI üzerinden gidiyor pc zevk meselesi diyelim :D

Hocam bende bu hafta inşallah sistem alacağım. PC için bütçem 35K belki biraz aşabilir. Kafamdaki sistemi atıyorum şimdi.
Anakart: MSI B550-PRO A
SSD: KC3000 1TB
Kasa: TD500 V2

Soğutucu olarakta bunu alacağım.
35K yapıyor. MSI üzerinden gidiyor pc zevk meselesi diyelim :D
İkinci el ekran kartı alıp diğer parçaları güncel güçlü bir sistem almanı öneririm ben bu bütçelerde ekran kartı ikinci el öneriyorum

Ne zaman sipariş vereceksiniz

Tm ben toplayıp atıyorum gerisi sende ama zam geliyor her gün bilgin olsun şimdi atarım 49/50 olur birkaç gün sonra bakmışsın 51/52
Tamam teşekkür ederim bende ondan planlarımı öne çektim normalde 2 3 ay sonra toplamayı düşünüyordum ama hergun fiyatlar artıyor
Şu anki sistemim ile idare ediyorum zaten 5 yıl oldu bunu dizeli 6 ya gidiyor masraf edip yükseltmek istemedim ondan sıfırdan toplamak istedim

Tamam teşekkür ederim bende ondan planlarımı öne çektim normalde 2 3 ay sonra toplamayı düşünüyordum ama hergun fiyatlar artıyor
Şu anki sistemim ile idare ediyorum zaten 5 yıl oldu bunu dizeli 6 ya gidiyor masraf edip yükseltmek istemedim ondan sıfırdan toplamak istedim
Satarsın onu da nakit girer

Satarsın onu da nakit girer
Evet öyle yaparım muhtemelen vatan dan dizmistim o zamanlar RX590 8 GB ryzen 5 2600x li 16 GB ram li bir sistem ama artık yoruldu baya bende fırsatım varken yeniliyim dedim malum her gün fiyatlar artıyor 6 ay 7 ay sonra benim sistem emekli olursa ortada kalıp uçuk fiyatlara maruz kalmiyayim şimdiden çıkarttıyim

Evet öyle yaparım muhtemelen vatan dan dizmistim o zamanlar RX590 8 GB ryzen 5 2600x li 16 GB ram li bir sistem ama artık yoruldu baya bende fırsatım varken yeniliyim dedim malum her gün fiyatlar artıyor 6 ay 7 ay sonra benim sistem emekli olursa ortada kalıp uçuk fiyatlara maruz kalmiyayim şimdiden çıkarttıyim
Ayn mantıklı kurdum son dokunuşları yapıyorum özellikle ekran kartı çabuk al mükemmel ekran kartı ve indirimde aticam birazdan sistemi az kaldı
Post automatically merged:

Toplam : 49.863tl

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,605
Üyeler
190,937
Son üye
Kaymer