Biraz bu konuda cahilim. 27" 4K OLED monitörüm var ve PC'de sadece TFT ve PUBG gibi çok yormayan oyunlar oynuyorum. Herhalde kutunun içinden çıkan kablo 4K...
HDMI ve optik kablo ikisi de ses aktarır ama HDMI, daha yeni teknoloji olduğu için daha yüksek ses kalitesi ve Dolby Atmos gibi gelişmiş ses formatlarını...
Belki de insanların düşüncelerine, mantıklı fikirlerine saygı duymadığın için kimse seninle oynamıyordur. Bazen sorunu kendinde aramak lazım. Adam ne güzel...
650F bir 3.1 kanal ses barı modeli iken, Q600F 3.1.2 kanal yapılandırmaya (yukarı yönlü sürücülerle yükseklik efekti sağlama) ve Dolby Atmos desteğine...
Peki eğer bilgiliyseniz, 650F ile Q600F fazla fark var mı ? Apartman dairesindeki bir kullanıcı olarak. Eğer yanlış değilsem Q versiyonu daha premium olup...
HW-Q600F - 10.400 TL
HW-650F - 7.500 TL
Samsung QC65 QLED televizyon var. Oturma mesafesi 7-8 metre diye tahmin ediyorum. Genel olarak televizyonun sesi...
Arkadaşlar bende bu tarz bir konu açmıştım yakın zamanda. Samsung QLED 65" TV için bir ses sistemi arıyorum. Bütçe bu seviyelerde. Hangisini önerirsiniz ...