Hocam o zaman böyle kullanmaya devam edeceğim
1700406580
Bi ara garantiye mi versem diye düşünüyordum ama bu laptoplarda bu sorunu yaşayanları görünce yapacak bişey olmadığını anladım
Yeni aldığım laptopun ekranın sol üst tarafındaki sızma koyu ya da siyah görsellerde çok az belli oluyor sizce garantiye vermeli miyim yoksa normal mi?
1700217527
Not: Ekran parlaklığı %100
hocam ben ultimate demiyorum.Nvidia kontrol panelinde yanlış hatırlamıyorsam sadece rtx ekran kartını seç seçeneği vardı onu seçtiğimde laptop fişe takılı olmadığında ekran kartı güç çekmemiş olmaz mı? çünkü rtx fazla güç isteyen bir ekran kartı
1. hocam dün sadece ultimate alıp valorant denedim ve fps sınırı olmadan sabit 157 fps aldım bunun nedenini biliyor musunuz?
2. sadece rtx te tuttuğumda laptop fişe takılı olmadığında çalışmamış olmaz mı?
3. hocam ayarlardan pil tasarrufuyla ilgili bişey değiştirmiştimde sorun çıkarır mı?
hocam tekrardan merhabalar . sonunda 4070 g16 elime geçti ve size bir kaç sorum olacaktı laptopla ilgili:
1. mux switch dediğimiz şey nedir nasıl açılır
2.nvidia control panelinden sadece rtx ekran kartını seçmemim laptopa zararı olur mu?
3. armory crate de fan modlarının üstünde bazen ünlem...
hocam bilgisayar şeylerinden çok anlamıyorum da youtube da bazı kanalların testlerine baktım bazılarında işlemci sıcaklığı 70-80 arasında giderken bazılarında 90 derecenin üstüne çıkıyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir ? Sıcaklığı düşürmek için ne gibi ayarlar yapılması gerektiğini biliyor musunuz?
hocam eğer zorlayabilirsem bu modeli alabilirim ama en kötü 4070 li olanı alırım. Sizin bildiğiniz sorunu var mı g16 laptopların?
1699806055
Bide ekranı kaç nit olduğunu biliyor muydunuz?