MKGP3TU/A - MacBook Pro 14 inc M1 Pro 8CPU 14GPU 16GB 512GB Uzay Grisi MKGP3TU/A
Yukarıda belirttiğim model macbook pro cihazımı satmak istiyorum. Cihazı 5 ay kullandım. Sadece tarayıcı, ufak tefek adobe &figma işlemleri ve zoom için kullandım. Cihazın tüm aksesuar ve kutuları eksiksiz...
Merhaba daha yeni m1 macbook pro aldım 16 gb ram 10gpu model.
After effects basit bir projeyi açtıgımda bile preview kısmında çok düşük fps veriyor. Yapmam gereken bir ayarmı var ?
Herkes buraya öyle bir gelmişki 10 k etmez bile diyip öldürüyor, modeli aşağıya bırakıyorum fakat şuan birebir aynı modelinin satışı yok. Dandik monsterlar ile de karşılaştırılmasın yani sağlam bir kasası var. Zaten ben aldıgımda geçen sene 8.5k uygun fiyata aldım ve + 1.5k aksesuara harcadım...
Bundan 5 ay önce Asus tuf Gaming f17 almıştım ve geçtiğimiz haftalarda anakarti yandı. Servis ve mahkeme süreci ile uğraşıyorum. Bir bilgisayar ihtiyacım var ve Matebook 14 ile Matebook D16 arasında gidip geliyorum.
Oyun çok oynayan biri değilim iş ve okul için kullanıyorum. Tek derdim Adobe...
Anladım zaten fişten çıkardım o halde bıraktım. Direk Asus servisine götürsem aynı gün ilgileniyorlar mi yoksa 1 2 hafta sonramı gönderiyorlar bilginiz varmı hiç ?
zaten garantiye girmez diye düşünüyorum lüzumu yok olsunda 1 2k neyse veririm. Aynı gün tamir edilsinde
Yarın bilgisayarciyi götürüp kontrol ettiricegim. Tamir edilebilcek birşeyse 400 lira ortalama tutar dedi. İşlemci ve ekran kartı kısmında bir ısınma yoktu onların yandığını sanmıyorum. Tamir edilmezse anakartin yenisi serviste ortalama kaç Tldir. Asus tuf gaming f17 modeli. Şuan bilgisayar...
Asus tuf gaming f17 p me 8gb ram 1 TB SSD almıştım. arkayı actim fişi çekili sekildeyken parçaları taktim sonra sağ tarafta portlarin olduğu yerden birden kıvılcım çıktı hemen üfleyip söndürdüm sonradan farkettim tornavida setinin ufak bi parçası pcnin üstündeydi hemen onu aldım belki ondan...
Selamlar
4 Ay Önce Asus Tuf Gaming F17 Aldım. 8 Gb 3200 Mhz Ram , Gtx 1650ti , İ5 10300h ve 480 gb Ssd mevcut.
Şimdi SSD Ve Ram Takviyesi Yapıcagım. 500 Veya 1TB'lik M2 Veya 2.5 inç SSD alıcagım bunu fiyata göre karar vericegim fakat ram konusunda 16 gb'lik alıp 8+16 şeklindemi kullansam diye...
https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/sayfalar/evde-internet/tp-link-11ac-vc220.aspx
200 TL'ye spot olarak yani 2.el olarak bi modem firmasından bunu aldım. Fakat İnternet hızım sürekli olarak kablosuzda 60 Mbps Download - 7 MBps Upload olmasına rağmen kablosuzda 2 cihaz bağlıyken bile 3...