godanan isimli üyenin son içerikleri

1. G

3 ay ertelemeli kredi çekip taksit öncesi kapatmak mümkün mü

bunu bende araştırıyordum şuan cevabı bilen var mı
  2. G

Hp victus şarj sorunu

şarj devresi sıkıntılı olabilir bro servise götür şarj kritik bir konu bildiğim kadarı ile bizim pclerde bataryayı sökemiyoruz çok ısınmasına izin verme kontrol et
  3. G

🔥İndirim Hayat Küçük Çocuklara Özel Ambalajlı Su 12x330 ML 97TL

benim oğlan içmiyor bunlardan illa biberon olacak.
  4. G

Migros Basket oyunu ile Hemen de geçerli 600/200 TL İndirim

nerden yapılıyor göremedim
  5. G

HP Victus AMD Ryzen 5 7640HS 16 GB RAM 512 GB SSD RTX 4060 DLSS 16,1inç 32999 ₺

4070 modelini aldım 1 seneden fazla oldu tek bir sorun yaşamadım. çok sık oyun oynamam god of war ragnarok, rdr2 gibi oyunları full ayarlarda donma kasma bir şey olmadan oynadım
  6. G

PGL-650 650VA 330W Lityum İyon Pil Line interactive Ups Kesintisiz Güç Kaynağı

3070 ti'li sistem olarak değilde sisteminin toplam gücünü vermelisin ki ona göre hesap kitap yapalabilir.
  7. G

Li on pil ile proje icin yardım lazım

ne yapmak istediğini hiç mi hiç anlamadım. bunu yapacaksan internetten hazır çeviriciler vardır al 1 tane lehimle uğraşma
  8. G

Hangi priz daha iyi?

tunçmatiği al geç, ilk linkte bulunan açıklama kadar saçma birşeyi meslek hayatımda görmedim yıldırımdan koruyormuş akjsffkfafmasf paratoner varmıymış, parafudr mu bağlamış, prizi ana bara girişine paralel mi bağlıcaz nasıl yıldırıma karşı koruyacak ya.. şeytan diyor git dava aç kaldır parayı...
  9. G

Yazılımcı için Laptop

https://m.n11.com/urun/dell-inspiron-15-3530-i35301018u002-i7-1355u-32-gb-1-tb-ssd-156-ubuntu-touch-dizustu-bilgisayar-65698541?magaza=victory Bu ürünü buldum arkadaşlar cihaz 0 olarak gelicek gürcü malı 0 paket, 23.000 TL oyun falan oynamıcaz yazılım için uğraşılacak. Alınır mı ?
  10. G

Yazılım için Laptop arıyorum

Merhabalar, Yazılım okuyan kardeşim için laptop alacağım, iyi bir ram, yüksek ssd li iyi birde işlemcisi olursa iyi olur.. bütçe max 35k Önerilermizi bekliyorum
  11. G

FM2024 Oyun içi editör yardımı

uplayalım
  12. G

FM2024 Oyun içi editör yardımı

Merhabalar, Epic games'in ücretsiz FM-2024, Pre-Game editor ve arşiv olan eklentileriyle birlikte hesaba ekledim. Fakat oyun içi editör ile pre-game editör farklı olduğu söyleniyor. Gidip birde üzerine 149 TL ye epicten oyun içi editör aldım fakat bu da epic games kütüphanesinde gözükmüyor...
  13. G

Üçlü priz patladı tekrar kullanılır mı?

Sen kafayı yemişsin mühendis olmaya çalışıyorsan, özel sektör mavi yaka maaşları bizi katlıyor..
  14. G

Eski evin sigorta kutusu

Sıfırlama yapmış, bas nötrü toprak olarak kullan bağbbaaa Birşeyi elleme elektrikçiye danış.
  15. G

Yüksek hızlı mini manyetik motora l298n bağlayabilir miyim?

Motorları sürmesine sürersinde herbiri 3,7V 4 adet kullanıcaksın, arduino da 1 adet 5V çıkış vardı sanki paralel bağlasan devreyi yakabilirsin. Emin değilim sesli düşünüyorum.
Geri