HP Victus AMD Ryzen 5 7640HS 16 GB RAM 512 GB SSD RTX 4060 DLSS 16,1inç 32999 ₺

Teknoloji şans işidir her markanın sorunlu ürünüyle karşılaşıyorum, sorunsuz ürün marka yoktur sadece kronikleşmiş bazı sorunlar vardır. Model ve üretim yıllarını baza alarak şansınızı deneyebilirsiniz. Eğer sorunsuz bilgisayar arıyorsanız, aramayın. Yerli markalardan uzak durun. Benim teknolojiden yana şansım yoktur, benim gibi olanlar denemesin.

Misal Çevremde Loq kullanan dolu yada aldırıyorum bir kere bile şu sorun dile getirilmedi.
Dediginiz gibi hocam bende i5 12450hx 4050 Lenovo loq kullanıcısıyım alalı 1 yıl oldu bende böyle bir sorunla karşılaşmadım ama internette karsilan kişiler var. Ben onersem şimdi bu laptobu adam karşılaşsa bu sorunla ben bir şey diyemem adam bana sorsa bu ney diye o yüzden genellikle önermiyorum.

Dediginiz gibi hocam bende i5 12450hx 4050 Lenovo loq kullanıcısıyım alalı 1 yıl oldu bende böyle bir sorunla karşılaşmadım ama internette karsilan kişiler var. Ben onersem şimdi bu laptobu adam karşılaşsa bu sorunla ben bir şey diyemem adam bana sorsa bu ney diye o yüzden genellikle önermiyorum.
Ürünün model kodunu atma şansın var mı üretim yılına vesayre bakacağım. Geçen paylaştığım sıcak fırsatlar sonrası aldırdığım modellere bakıyorum. Tavsiye ederken bir önbilgi ediniyorum kendime

Ürünün model kodunu atma şansın var mı üretim yılına vesayre bakacağım. Geçen paylaştığım sıcak fırsatlar sonrası aldırdığım modellere bakıyorum. Tavsiye ederken bir önbilgi ediniyorum kendime
2024/02/20 üretimli hocam laptop

Bence alınır ben almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Teknoloji şans işidir diyerek kronik sorunlu ürün almak mantıklı değil açıkçası. Elbette en premium seviye cihazda da anakart yakabilirsiniz bu şans işidir ama ortalıkta yüzlerce sorun yaşamış ve sorunlu olduğu kanıtlı olan ürün için şans işi denemez, kumar denilebilir. Fiyat donanıma göre gayet uygun, ben riske girerim diyen alabilir.

Teknoloji şans işidir her markanın sorunlu ürünüyle karşılaşıyorum, sorunsuz ürün marka yoktur sadece kronikleşmiş bazı sorunlar vardır. Model ve üretim yıllarını baza alarak şansınızı deneyebilirsiniz. Eğer sorunsuz bilgisayar arıyorsanız, aramayın. Yerli markalardan uzak durun. Benim teknolojiden yana şansım yoktur, benim gibi olanlar denemesin.

Misal Çevremde Loq kullanan dolu yada aldırıyorum bir kere bile şu sorun dile getirilmedi.
Çok anektodsal yaklaşıyorsunuz, ben de loq kullanıcısıyım ben de sorun yaşamadım ama sorunsuz diyemeyiz.

2. El piyasasına baktım birazda ikinci elleri sıfırıyla kapışıyor xd

4070 modelini aldım 1 seneden fazla oldu tek bir sorun yaşamadım. çok sık oyun oynamam god of war ragnarok, rdr2 gibi oyunları full ayarlarda donma kasma bir şey olmadan oynadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri