Bir tane daha alsan indirim kopartır mısın ben alayım onu senden? ahahahhahahaha. Hayırlı olsun ne diyeyim hocam ya. Masa işini de en kötü sanayilerde...
Hocam bilgisayar topluyorum bende. Neredeyse bütün parçaları hallettim, monitörde deli gibi düşünüyorum. En sonunda Youtube kanalında bir arkadaş hikayeli...
@CloverSitaN DDR4 anakart için 5k vermek mantıklı mı? Neticede 1-2 sene sonra DDR5'e geçerim büyük ihtimalle. Ölü yatırım gibi olmaz mı? Bu asrock anakartı...
ssd yanlış bakmadıysam dram'li eğer kesin dram'li ise alınır, ramlar tamam, kasa ve psu konusunda bence ayrı ayrı almak yerine birlikte alman daha iyi olur...
Arkadaş sana yardımcı olmuş zaten ancak birkaç bir şey eklemek istiyorum. işlemcin ve ekran kartın belli olduğu için istediğin psu, kasa, anakartı al fps...
Konudan bağımsız bu markayı nereden ve nasıl buldun hocam? O fiyata 27" 2K nasıl oluyor anlayamadım...
Ayrıca her monitöre uygun kol bulunur. Bir bak...
Eline koluna sağlık hocam. Ne güzel bilgilendirme mesajı olmuş işte. asrock b550m alacağım büyük ihtimalle. Çünkü kimse sorsam bu anakartı öneriyor. Ya da...
eğer overclock yapmayacaksan a520 ( 2.el 1800 civarı bulursun) eğer aşırı derecede veya hiç overclock yapmayacaksan biraz daha malzeme kalitesi iyi olsun...
Hocam orta ve üst olsun. Zaten içlerinden adam akıllı pahalı olan bir anakart var. Diğerlerini zaman içerisinde de yükseltebilirim. Ama öyle 10k lık bir...