G

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• G
      guest_tr, Spigen 45w Adaptör 20W Şarj Ediyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1726851285 Hocam sahte xiaomi 67w şarj var. Ekranda 67w seri şarj yazıyor fakat adaptörü ilk aldığımda 1-1.5 saatte şarj ediyordu şuan 2saat 10dk falan...
      • IMG_20240920_194718.jpg
    • G
      Bence 45w lık bir adaptörse marka farketmeksizin 45w şarj etmeli . Aksi takdirde 45w olmasının hiçbir ayrıcalığı yok. Artı olarak sadece samsungları 45w...
    • G
      Turbo şarj, seri şarj gibi özellikleri desteklemezse bile 45w şarj etmesi gerekmez mi? Sonuçta bu şarj aleti samsung hızlı şarjı desteklese de Samsunglara...
    • G
      Huawei mate 20 pro 40w destekli telefonumda denedim hocam 18e lık adaptörümden bi farkı olmadı bende iade ettim
    • G
      guest_tr, Aksesuarlar kategorisinde Spigen 45w Adaptör 20W Şarj Ediyor başlıklı bir konu açtı.
      Aşağıdaki Spigen 45W adaptörü ve kabloyu yeni aldım. Fakat telefonum 67W desteklemesine rağmen telefonumu 20W hızla şarj ediyor. Ve ısınıyor (el yakacak...
    • G
      guest_tr, Hızlı Şarj Adaptörü Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aynı satıcının ürününe yorumlarda bazıları orijinal demiş bazılarıysa sahte/yan sanayi demiş. Satıcısı Trendyol, Hepsiburada veya Amazon olan ürün...
    • G
      Kendi sitesinde stok yok. Diğer sitelerde de orijinalliği şüpheli ürünler var.
    • G
      Evde sağlam şarj aleti yok. Telefou zar zor şarj ediyorum. Orijinal şarjını hiçbir yerde bulamadım. Mecbur farklı bir marka almam gerekiyor.
    • G
      guest_tr, Aksesuarlar kategorisinde Hızlı Şarj Adaptörü Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. 67w hızlı şarj destekliyor. Orijinal Xiaomi 67w adaptör bulamadığım için adaptör ve kablo önerisine ihtiyacım var (internet...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,162
Üyeler
159,280
Son üye