çözemediğim bir sorun var 4070 super ile 2 k da kullanıyorum
cod warzone oynarken takılmalar oluyor ara sıra gpu cpu kullanımına bakınca 99 civarı gpu...
ebrar bilgisayardan monitör almalı mıyım en ucuz orada be msi yetkili satıcısı olarak gösteriyor akakçede bileniniz varmı güvenilir ve gerçekten öyleler mi ?
şimdi dediğini anladım ve anlamadım zaten gamepower a mail attım cevap bekliyorum ama evde topraklama yok ya ondan dolayı akım korumalı priz alabilirim ama...
eski bi binada yaşıyorum topraklama yok bunu baştan söyleyeyim klavyenin metal kısmına elim değince elektirk çarpıyor tuşların altında olan yatay büyük...
Lol ve valorant gibi oyunlara bağlayınca yani riot games e heralde lolde bütün şampiyonları veriyormuş 1 aylık alıp bağlasam iptal edince herhangi bi durum...
tamamdır deneyeceğim ama attığın opengl linkinde yani dosta olarak değil sanki uygulama olarak var bakarak yapabileceğim bildiğin youtube videosu var mı
Bunu ilk kez duydum ama teyit edeyim oyun açılıyor gayet oynuyorum ama oyun esnasında ilk yaptığımda değil ama şans eseri bir basışımda alt tab a ekran...
arkadaşlar şuan bunu lol ve valo oynadığım zamanlar yaşadım alt tab atınca ekran gidiyor donuyo fare hareket ediyor ama arkada her şey devam
sorunu insanlar...
Amazon prime day fırsatı ne kadar sürer bilmiyorum ama ince hesapın indirimlerini takip ediyorum yarım yamalak 1300tlye indirim olmaz bence İncehesap max...
Arkadaşlar amazon prime day kampanyasında var ama dert o değil deneyimi olanlar ve gamepower kulaklıklarla farkını bilen arkadaşlar varsa tavsiye eder...