HKNG isimli üyenin son içerikleri

1. HKNG

Yayıncılık için mikrofon önerisi

@Lloydˢᵗᵉʳ bi el atarmısın 🫡
  2. HKNG

Yenilenmiş Cihaz hk.

ben kendime 6 ay önce Hepsiburada dan iPhone 11 aldım ama ben sıkıntı yaşamadım da benim elimde telefon yoktu o zaman olsun diye almıştım sadece bataryası değişmiş deniliyor idi Bilinmeyen yerlerden bence almayın internette çok var sıkıntılı yenilenmiş cihazlar
  3. HKNG

🔥İndirim Stevig 1.5 LT Termos 797 TL 🔥

Doğrudur 😂😂
  4. HKNG

🔥İndirim Stevig 1.5 LT Termos 797 TL 🔥

Hocam indirim i vs aşırı takmadım da fiyatı bence iyiydi aldım 2 haftadır aşırı olmasada kullanıyorum cidden memnun kaldım su sıcaklığını vs çok güzel koruyor
  5. HKNG

Nasıl 9 Taksit Laptop Alırım?

Ben trendyoldan 2-3 ay önce 9 taksit almıştım bi bakarsın 1774607235 Baktığımda yine dokuz taksit yapıyordu diye İş Bankası 3 taksit Garanti TEB DenizBank ziraat bankası6 taksit Yapı Kredi Akbank Halkbank vakıfbank QNB Finansbank Kuveyt Türk 3 taksit QNB Finansbank Trendyol kartı 9 taksit
  6. HKNG

Sistem toplamak istiyorum yardım

@asko56
  7. HKNG

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Strix Gold ARGB 1000W Modüler Güç Kaynağı 8.250 TL - Trendyol 🔥

bilmediğimden soruyorum kablo çıkışı derken PSU DAKİ SOKET sayısımı 1774452723 MASA üstü ile aşırı haşır neşir değilim ondan dolayı laptop kullandığım için :D
  8. HKNG

Yardım 5070 vs 9070 xt hangisi alınır

dediğine katılıyorum 500gb ssd ne yeni laptop aldım 1TB yetmiyecek gibiydi 4TB ALDIM
  9. HKNG

Yardım İPhone için teknik servis önerisi

YAYPEL var onada bakabilirsin tamir vs yapıyorlardı diye hatırlıyorum
  10. HKNG

Yardım Arana Önerisi 1.5 Milyon

alfa romeo giulietta olabilir
  11. HKNG

Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

ÜFF BE yine bir şeyler kaptık ufaktan sıkılmadan SAĞOL :D
  12. HKNG

Öneri G29 2026da alınır mı

alınır mı? demişsin 2. el mi alacaksın sıfırmı alacaksın alacaksan bütçen ne bunları da söyle g29 u 7k ya vs bulursan hadi bi nebze alınabilir yoksa 10k ve civarlarına alınmaz diğer alternatifler var 1774029122 zaten bu direksiyon konuları ile ilgili @Advocate nin baya bu konularda yorumu var bi...
  13. HKNG

Moza r5 vs r3 hangisi alınır

hocam ama r5 yerine PXN e vd6 ya da bakın derim fiyatı vs daha uygun
  14. HKNG

Direksiyon seti önerisi?

Hocam ben o dosya atma konusunda atamıyorum olmuyor nedense asetto da var aslında da mod kurmak nasıl bilmiyorum ve bakmadım zaten işten gelip 1-3 saat oturuyorum
Geri