Okuduğum kadarıyla kartin sıcaklığı cok yüksek olmadığı sürece aşırı bir zararı yokmuş. Ama bende cok hakim degilim zaten olaya :)
1622321249
Bende çok bilmiyorum ama biraz anlatmaya çalıştım. Fakat cok iyiligi dokundu. Bana iyiligi dokunan insanlarada pek hayır diyemiyorum :)
Askerdeyim pc yi enistemlere gönderdim. O yapayım diyor. Zamaninda cok destek oldu ayıp olmasın diye pek bisey demiyorum. Internette biraz baktım kartın ömrünü kisaltir gibi seyler yazıyodu. O yuzden sormak istedim. Bakayım bir onada teşekkür ederim
Konuyla alakası yok ama kusura bakmazsanız bir şey sormak istiyorum. Bu pc ile sadece yaklaşık 1-1.5 ay mining (sonrasinda hic yapilmayacak) yaptiktan sonra oyun performansi düşer mi. Nasil olur bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Kanka bende olmuş ama sözde olmuş aynı anda dagitima çıkmış saniyesinde teslim olmuş. Bu bildiri konusunda ups biraz kötü galiba anlamadım. Seninde gun icinde gelir bence. Bana sms gelmedi. Ama benim kargoyu eniste aldi. Onuda arayan falan olmadı diye biliyorum.
1622192381
Sagolasin. 2-3 gune...
Sağlam gelsinde pazartesi salıda olur :D
1622145962
Hallolur en kötü hesap geçmişini gönderirsin ya para iade ederler yada gonderirler. Umarım sistemde ariza falan derler gonderirler. Daha uğraşmazsın
Eğer alacaksan bildirimi ac bu konunun hemde siteden takipte kal ben öyle yaptım şuan kargoda yarin yada pazartesi gelir diye düşünüyorum
1622143741
Belli olmuyor gecen aksam 9.30 da girdi stoga ve 30 dk kaldi