Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serhat ayna
benim arkadaşım aldı parası hesabından çekildi fakat ürün siparişlerimde gözükmüyor
Dostum bugün bendede aynısı oldu ne yaptın
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim arkadaşım aldı parası hesabından çekildi fakat ürün siparişlerimde gözükmüyor @Abdullah Hacıgül
Dostum aynısı bana oldu ne yaptın

bende bugün aldım herhalde pazartesiye gelir :(
Bende bugün aldım ama sparişler yerinde gözükmüyor herhangi bir mail de gelmedi ne yapacağım

emir1903

80+
Dostum bugün bendede aynısı oldu ne yaptın

Dostum aynısı bana oldu ne yaptın

Bende bugün aldım ama sparişler yerinde gözükmüyor herhangi bir mail de gelmedi ne yapacağım
kartından para çekildimi? direkt siparişler kısmında gözükmesi lazım

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Arkadaşlar size bir şey danışacağım kargomda öngörülen teslim tarihi 28.05.2021 yazıyordu benle aynı gün sipariş veren arkadaşların sistemleri dakika farkla olduğu için bugüne teslim edilmiş sanırım ben ve benim gibi biraz geç sipariş verenlerin ki bir sonraki güne kaldı diye tahmin ediyorum sizce yarın gelir mi yoksa pazartesiye kalır mı ( sistemi salı sipariş verdim)

emir1903

80+
Arkadaşlar size bir şey danışacağım kargomda öngörülen teslim tarihi 28.05.2021 yazıyordu benle aynı gün sipariş veren arkadaşların sistemleri dakika farkla olduğu için bugüne teslim edilmiş sanırım ben ve benim gibi biraz geç sipariş verenlerin ki bir sonraki güne kaldı diye tahmin ediyorum sizce yarın gelir mi yoksa pazartesiye kalır mı ( sistemi salı sipariş verdim)
valla abdullah abi 1 günde kargoda demişti , ama alınan sipaişlerden dolayı gelme süresi uzamış olabilir.

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
Benimde gelmedi daha senin yarın elinde olur benimde yarın yada pazartesi

Para çekildi sparişler kısmında gözükmüyor herhangi bir mail de gelmedi
Bence itopya yi ara mail falan at normal bir şey degil bence

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,554
Üyeler