Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Yavuz241

80+ Bronze
Arkadaşlar. Söylememe gerek yok ama yine de uyarayım. Kargoyu gelince kargocudan beklemesini isteyin ve açıp kontrol edin. Camları temperli olduğu için kolay kolay kırılmaz ama nolur nolmaz. Elime bugün geldi. Kargolama gayet güzel. Ekran kartı 2. Kutuda gelirken bir şey olmasın diye alta koymuşlar. Fatura 2. Kargoda geliyor. Yani bana öyle geldi. Windows kuramadım. Kurup oyunları vs yükleyince burayı tekrar güncellerim. Kolay gelsin arkadaşlar.

emir1903

80+
Şu an alanların içindeki heyecanı çok merak ediyorum ilk pcmi aldığımda lol csde 60fps üstünü görebileceğim için çok mutluydum. Bundan 3-4 yıl önce lolde profesyonel oyuncu olma yolunda adımlar atıyordum işte dia olmuştum 15'in ortalarında, 16-17 yaşında master olmalıyım falan diyordum pcm 70-75 fps lolü zorlaya zorlaya açıyordu bazı fightlar drop yiyordu sinir krizinden sağ sola kitaplarımı falan fırlatıyordum babam artık stres etmiyim diye zorunlu pc almıştı agabe.. eve gidip 120+ alınca çoşmuştum asjmgsagsa şimdi rdr2de ultrada 80 fps alacağımı söyleseler kudururdum herhalde (Şimdi lolü bıraktım keyfim yerinde psikolojim de yerinde agmjksölagsa)
1050 ti rdr2 de ultra ayarlarda 80 fps mi aldırıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar. Söylememe gerek yok ama yine de uyarayım. Kargoyu gelince kargocudan beklemesini isteyin ve açıp kontrol edin. Camları temperli olduğu için kolay kolay kırılmaz ama nolur nolmaz. Elime bugün geldi. Kargolama gayet güzel. Ekran kartı 2. Kutuda gelirken bir şey olmasın diye alta koymuşlar. Fatura 2. Kargoda geliyor. Yani bana öyle geldi. Windows kuramadım. Kurup oyunları vs yükleyince burayı tekrar güncellerim. Kolay gelsin arkadaşlar.
oyunları yüklesem, ondan sonra deneme sürümü bittiğinde yeni sürüme geçsem bütün yüklenenler siliniyor mu?

Yapacak bir şey yok hocam, çok strese girdim bir anda girdiğini görünce. Elim ayağım birbirine girdi.
kanka valla ben herhalde bi 5 6 saat bekledim gelmesini. her saniye sayfayı yenile. illaki 1 tane yakalarsın

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Yanlışım varsa düzeltin lütfen, stok olduğunu görüp denk gelen varsa, buradan yazıyorlar ve bildirim almış oluyoruz. Doğru muyum

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Hocam itopyadan yeni site yapıyormuş ağustostan sonra f/p sistemlerin de sözünü vermiş DA-SISTEM için 1660 superli veya 3060lı bir sistem çıkartılar belki. Eğer elinde idarelik pc ve sabrın varsa bence beklemeye değer aynı şekilde vaktin varsa kripto para misali sabah akşam bu 2060lı sistemi bekleyebilirsin dediğim gibi bu iş artık sabır ve devamlı kontrol işi ben istediğim ekran kartı için 2 yılı gözden çıkardım mesela sende yapabilirsin bence elinde ortalama bir pc varsa.
Hocam bir bilgisayarım var fakat kullanılacak halde değil. Saçma sapan çöküp duruyor kullandığım sistem. Oyun oynayamıyorum hatta Google'de dolaşırken bile çöküyor. O yüzden bir şey almak istiyorum hızlıca.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen, stok olduğunu görüp denk gelen varsa, buradan yazıyorlar ve bildirim almış oluyoruz. Doğru muyum
Konuyu takip ediyorsanız, evet.

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
Eğer alacaksan bildirimi ac bu konunun hemde siteden takipte kal ben öyle yaptım şuan kargoda yarin yada pazartesi gelir diye düşünüyorum

Çalışma saatlerimde denk geliyor genelde, Stok bugün saat kaç gibi gelmişti
Belli olmuyor gecen aksam 9.30 da girdi stoga ve 30 dk kaldi

Enes3504

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes
DA 5 İçinde windows 10 kurulu geldi bu deneme sürümümü öyle bir ibare göremedim ama herşeyi yükledikten sonra key mi almamız lazım?

Top Bottom