Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
kanka benim şu soruya cevabı sen ver bari ya teslimata cıktı diye sms,mail falan geliyor mu direkt eve mi geliyor haber gelmeden @Halim7
Kanka bende olmuş ama sözde olmuş aynı anda dagitima çıkmış saniyesinde teslim olmuş. Bu bildiri konusunda ups biraz kötü galiba anlamadım. Seninde gun icinde gelir bence. Bana sms gelmedi. Ama benim kargoyu eniste aldi. Onuda arayan falan olmadı diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlısı olsun :) bende dün aldım bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek. Kurulum sonrası fotoğrafları bekliyoruz
Sagolasin. 2-3 gune geldi benim sali alsiydim bende. Valla cok atmak isterim. Fakat askerdeyim ablamlar kullanicak suan icin pc yi :) isterim fotograf onlardan atariz kurulumdan sonra insallah :D

Ekler

• Screenshot_20210528-115544_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210528-115544_Samsung Internet.jpg
    268.1 KB · Hit: 49

Xayphelix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet Çakır
Sistemi teslim edilen arkadaşlara bir sorum olacak sistem dağıtıma cıktığında kargonuz teslimatta diye veya başka türlü bir mail veya sms geliyor mu yoksa direkt eve mi teslim ediliyor habersiz
Teslim edildikten sonra SMS geliyor dağıtıma çıktı diye

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

TheDanger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
Alabilen arkadaşlara hayırlı olsun. Parayı dün gece denkleştirebildim ancak. Stok gelmeyecek gibi duruyor, ana sayfadan da kalktı ürün. Başka bahara kaldık :)

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Kuran biri varsa bios güncel veya değil derse boşa zaman kaybetmemiş oluruz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,555
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit