Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hem stok gelir mi veya başka sistem gelir mi?
Stok gelebilir, hala duruyor. Ama gelmeme ihtimali de var. Çünkü dün çok uzun süre stokta kaldı ve çok fazla stok vardı. Ama belli olmuyor yinede gelebilir.
Yeni sistemler ileride gelecek. Cumartesi gtx1650li sistem çıkacak deniliyor ama işler karıştı, bakalım. O sistem mi olacak başka bir sey mi?

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Beyler yaklaşık 1 2 ay önce webtekno TEKNOGAMER isimli 2060 sistemi 8.5k ya çıkarmıştı. Farklı olarak H410M anakart ve 10400F bulunuyordu. Sistemi kendim satın aldım ve o zaman sizlere sorduğumda alınmaz vs. diyenleriniz olmuştu. Şimdi 9k ya normal değilde inanılmaz gibi tabirler kullanıyorsunuz. Tabii ki 2 ayda fiyat değişmiştir ancak sanki 13k 14k lık sistemi 9k ya alırmış gibi tepki vermeniz beni şaşırtıyor.

YiğitAysul

80+ Silver
Stok gelebilir, hala duruyor. Ama gelmeme ihtimali de var. Çünkü dün çok uzun süre stokta kaldı ve çok fazla stok vardı. Ama belli olmuyor yinede gelebilir.
Yeni sistemler ileride gelecek. Cumartesi gtx1650li sistem çıkacak deniliyor ama işler karıştı, bakalım. O sistem mi olacak başka bir sey mi?
Bı kere 2k odaklı sistem olsun
Kaç aydır gelmiyor

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Bütün bunlar olurken benim kargom uslu uslu şubede duruyor sahibine gelmeye hic hevesli değil o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler yaklaşık 1 2 ay önce webtekno TEKNOGAMER isimli 2060 sistemi 8.5k ya çıkarmıştı. Farklı olarak H410M anakart ve 10400F bulunuyordu. Sistemi kendim satın aldım ve o zaman sizlere sorduğumda alınmaz vs. diyenleriniz olmuştu. Şimdi 9k ya normal değilde inanılmaz gibi tabirler kullanıyorsunuz. Tabii ki 2 ayda fiyat değişmiştir ancak sanki 13k 14k lık sistemi 9k ya alırmış gibi tepki vermeniz beni şaşırtıyor.
Şu piyasada bu kasa ve psu kalitesiyle 12-13k lık bir sistemi 9k ya aldık

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Dostum emin ol 2 ayda o kadar fazla şey değişiyorki. Şu an rtx 2060lı sistemler minimum 12K dan başlıyor. Ayrıca Abdullah abinin yaptığı sistem webteknonun yaptığı sistemden iyi. Ayrıca alınmaz diyen olmamıştır bence, o sistemde fiyatına göre iyiydi. Ama piyasa çok değişti. Webtekno o sistemi şuanki piyasada çıkarsa 10K dan aşağı yapamaz.

CnKYgT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
cenk yigit
Şuan kaba taslak hesap yaptğınız zaman işlemci + anakart + ekran kartı 9000 lira civarına geliyor , o da ekran kartını bulup sisteme takabilirseniz . Yanında ssd + kasa + psu + ram bedava olmuş gibi oluyor . Dolar kuru şuan 8.5 civarında ve yurtdışından gelen ürünlere fena bir vergilendirme var

YiğitAysul

80+ Silver
Bence gelicek sistem bir tane daha ama
Düşük bütçe mi yüksek bütçe mi olur bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Alper Çalışkan
Dün rastgele vakitte girdiğim itopya sitesinde stok varken hemen aldım. Hatta sitede kasma vs. olmadan. Tabi ben sipariş verip özete geçer geçmez stok bitmiş bile. Hayırlısı bakalım.
Bu arada bu sisteme ek olarak soğutucu vs( Sistem geldikten sonra kendim montaj yapmayı düşünüyorum) almam konusunda önerileriniz nedir?

CnKYgT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
cenk yigit
Kasayı açtığım zaman arkada kontrolcüde 2 tane daha fan takma boşluğu olduğunu gördüm , bizim kasalarda hangi markanın fanları var acaba bilen var mı ? 2 tane 12 veya tepeye bi tane 14 lük alayım diyorum

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Corsair değil mi kasa fanları,kasa corsair ise fanda corsairdir logosu olur zaten üstünde daha sistem gelmedi ondan net bişey diyemem gormeden
Kasayı açtığım zaman arkada kontrolcüde 2 tane daha fan takma boşluğu olduğunu gördüm , bizim kasalarda hangi markanın fanları var acaba bilen var mı ? 2 tane 12 veya tepeye bi tane 14 lük alayım diyorum

sistemin teslimata cıktığınd sana mail veya sms geldi mi kargo dağıtımda diye

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Bütün bunlar olurken benim kargom uslu uslu şubede duruyor sahibine gelmeye hic hevesli değil o.O2

Şu piyasada bu kasa ve psu kalitesiyle 12-13k lık bir sistemi 9k ya aldık
abartmayın, o fiyata 3060lı sistemler var.

Top Bottom