Bu televiyonu ev kurdan alıcam 12 ay taksitle peşin fiyatına geliyor 65inch olanı 51000tl 75inch olanı 64000 bin tl yalnız televizyon daha yeni çıkmış ve şuanda satan yerlerden taksitli bir şekilde çok daha ucuza geliyor sizce bu marka alınır mı özellikleri iyi mi? çok anlamıyorum televizyonlardan...
Arkadaşlar televizyondan çok anlamıyorum bu televizyonu almayı düşünüyorum piyasa değeri 23k filan ama bi arkadaşım çeyiz olarak almıştı daha kutusu açılmadı bile 18k ya sana vereyim dedi alınır mı mantıklı mı
Tesekkur ederim arkadasa ilettim bende ufak bir arastirma sonucu mantikli geldi dedigim gibi benimki fanboyluk degil kendi bilgisayarim da ryzen kullaniyorum zaten ama arkadas intel istedigi icin birsey diyemedim ama ilettim ona mantikli olan bu diye artik kendisine kalmis
Cikarim ama verdigim paraya degmesi gerekiyo
1713545710
Oncellikle kucuklugumden beri bilgisayar isleriyle cok ilgili bir insanim kendi arastirmalarim la filan surekli bikgisayar toplayan bir insanim amd onceden mantikliydi ama suan da cok da bir mantigi kalmadi 2 senedir de sinav hazirlikti...
MSI CYBORG 15 A13VF-893XTR
Acer Nitro 5 AN515-58-775T
Arkadaslar 35.000 50.000 gibi bir bütçe aralığım var bu 2 model arasında kaldım ama parasına göre şu model daha iyi dediğiniz bir model varsa yardımcı olabilirmisiniz intel olursa sevinirimm
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-pro-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,968473079.html
arkadaşlar gördüm çok şaşırdım bende kablolu olanı var o bile 1300-1400tl bunun 1500tl olması garibime gitti alan filan olursa diye konu açtım çok ucuz gibi geldi
Hocam arkadaşın dediği gibi o 2 pinde 6+2 8 li 8 li takicaksin zaten orası sekilli oldugu icin yanlis takma gibi birsey olmaz orada duran tum kablolar ekran kartına takılı olsun ekran kartından çıkan kablolara gerek yok.