anakart sıcaklığı da hiç normal değil. çok yüksek muhtemelen kasa sorunlu ve içine hiç hava girmiyor. kasa kapaklarını açık kullanın birde öyle deneyin
Merhaba bende bu kart var raven coin kazıyorum. getirisi çok az bir ayda 14 dolar ortalama kazanç veriyor bu da değmez. sizin bir tavsiyeniz var mı bu kart için?
merhaba 2-3 hafta önce itopyadan nzxt kraken m22 aldım ryzen 5 3600 işlemcime taktım fakat takarken anakartın arkasında bulunan plastik arka plakanın sol üst köşesindeki vide bağlandı yerinde çatlak oluştu. sanırım vidayı biraz fazla sıkmam sonucu oldu. kullanmayı denedim soğutmada hiçbir...
hocam bende de 3600 var stok soğutucu ile cidden sıkıntılar yaşıyordum. nzxt m22 120mm aldım cidden çok iyi valorantta maks 52 dereceyi görüyor ama bence illa sıvı soğutma alıcam diyorsan 240 al ama 120mm gayet yeterli.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-aigo-gp650-650w-80-bronze-guc-kaynagixkutusuz-fiyati,740581922.html
bende bu var 2070 super besliyor hiç sıkıntı çıkarmadı ne sesi var ne birşeyi. yurtdışında çok kullanılan f/p ürünü olarak biliyorum eğer bütçe böyleyse alabilirsin.