mouse'un uzunluğundan çok genişliğinde sorun yaşıyorum. avuç içim çok büyük olduğundan rahatsız ediyor dar mouselar.
1619725488
g402 olabilir, hoşuma gitti.
Merhaba,
Elim yüzünden çok kez mouse değiştirdim. Büyük ele sahip olduğumdan büyük mouse alabilmek kötü marka tercihim oldu. Elimin uzunluğu 20 cm, genişliği 10 cm'den biraz fazla. Claw grip kullanıyorum. Mouse'un uzunluğundan çok genişliği beni rahatsız ediyor. Maksimum 400 ₺ olacak şekilde...
Merhaba,
Geçen sene pek bilmeden almış olduğum sistemimi yetersiz bulduğumdan değiştirmeye karar vermiştim (Parçalar aşağıda). Ancak piyasa durumları yüzünden elimdekini satıp yeni sistem almak çok mantıklı gelmedi. Kasa, anakart ve depolamadan yana problemim bulunmamakta (Adata marka ssdler...
Merhaba,
Gigabyte b450m-s2h anakart, amd ryzen 3 2200g işlemci ve amd rx570 ekran kartı bulunan sistemimde işlemcimde stok fan takılı durumda. Overclock yapmak istiyorum. Stok soğutucu ile maksimum hangi değerlere çıkabilirim? Ayrıca nasıl yapacağım konusunda da yardıma ihtiyacım var. Lütfen...
Merhaba,
Şu an kullanmakta olduğum mouse eskidiği için yeni bir mouse arayışına girdim. Ancak hala bulabilmiş değilim. Çünkü ellerim gereğinden fazla büyük ve avucumun içi masaya değdiğinden aşırı rahatsızlık yaşıyorum
150-200 TL bandında rahat edebileceğim bir mouse önerisinde bulunabilir...
Normal şartlarda ilk yapacağım işin bios pilini çıkarıp takmak olması gerekirken o an panikledim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.