İade edebiliyor muyuz? Normalde elektronikte kutu açılınca iade edilmiyor diye biliyorum. Bende aynı ekran kartından aldım iki monitör arası geçiş olmuyor
Selamlar Sapphire RX 9060 XT aldım ama şuan iki monitör devreye girmiyor. Monitörün biri HDMI ile diğeri display port ile bağlı. HDMI ve display port ikisi beraber bağlı iken sadece HDMI bağlı olan monitör açılıyor ve display port olan monitörü Windows ayarlarda diğeri ekranı algılayı...
https://www.corsair.com/us/en/p/pc-cases/cc-9011166-ww/carbide-series-spec-delta-rgb-tempered-glass-mid-tower-atx-gaming-case-black-cc-9011166-ww?srsltid=AfmBOop-nJmykH6u9qPJnVL3jXISW-lg8nafRSoauaE9kyLqqQNrOFwM
1756550967
Soğutması kötü mü?
Selamlar Corsair spec delta kasama sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum ama bazı forumlarda radyatör kalınlığından dolayı takamayıp sorun olduğunu okudum. Bu kasaya daha önce bu soğutucuyu takan var mı?
iyi akşamlar faceitteki demoyu indirip izleyince konuşulanlar duyuluyor ancak kimin konuştuğu sol altta yazmıyor ve bunun kodunu bulamadım yardım edebilecek var mı lütfen
aradım türk telekomu bir şeyler yaptılar vs sorun olmadığını söylediler. ben daha önce yüz kere girmiştim ama şuan hiçbir tarayıcıda giremiyorum. daha önce google de arama yapınca sponsorlu olup en üstte olanlarda bu hatayı veriyordu. şuan o sitelerde hata vermiyor ama ösym sitesinde hata...
İyi akşamlar ösym sitesine pcden kablolu bağlantı ile giremiyorum.
Bu siteye ulaşılamıyor
Bağlantı sıfırlandı.
Aşağıdakileri deneyin:
Bağlantınızı kontrol etme
Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma
ERR_CONNECTION_RESET
Telefondan giriyorum hiçbir...
kalmadı demek çok yanlış kardeşim islamın hükümleri sabittir değişmez, yanlış yapan insanların sayısı arttı diye biz de bu yanlışı yapabiliriz diye bir şey yok. Biz yine aynı şekilde onu yapmamakla mükellefiz ve her koyun kendi bacağından asılır...
Merhabalar GameBooster G918 fire Storm kullanıyorum oğlum klavyeyi hallettiği için yenisini almak için baktım 7600 lira ve çok nadir var. Bunun sebebi nedir ne yapabiliriz?