Arkadaşlar Corsair MP600Core 2TB ssd kullanıyorum alalı 1 sene oldu bir dosya aktarım yaparken yavaş olduğunu fark ettim ve test yapayım dedim çıkan sonuçta...
Yılmaz ilk defa mı internete giriyorsun biraz aşağı kaydırdığında yapman gereken adımlar yazıyor chromeda çeviri özelliği de var zor değil oradaki komutu...
hocam troll falan mısınız? birisi kazık yazar birisi kötü yazar 300 kelime bilen maymunu koysam daha çok şey yazar bilginiz yoksa boş yapmayın ya tilt...
Hocam sizden naçizane ricam, lütfen paranızla rezil olmayın. Arkadaşların tavsiyelerini dinleyin, çok iyi bir bütçeye sahipsiniz, tek tek toplayarak çok...
sistemi almam biraz sürecek demişsiniz 9080 çıkmasını bekleyip ona göre alabilirsiniz o zaman, benim çok en güncel en iyi sistemi toplayayım takıntım yok...
parçaların daya ugun olduğu siteler varsa oralardan toplayabilir tabi ben parça önerisi olarak topladım en azından arkadaşın topladığı ram anakart psu'dan...
hocam şu sisteme bakabilirsiniz yine uyumlu olacak olmayacak parçaları arkadaşlar değerlendirirler
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/4Z85UCQG
#REKLAM
LEVONUN FIRSAT KÖŞESİNDE SEÇİLİ 50 İNDİRİMDE SÜPER İNDİRİM ITOPYA.COM' DA!!!
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ayın özel ürünleri indirimde! Süre...