Hocam 60'ın altına düşüyor sık sık. Akıcı oynanmıyor.
1742130587
XeSS de yok oyunda maalesef hocam. AFMF2.1 de 60 fps'in altındayken çalıştırınca bozulmalar ve takılmalar oluşturuyor.
Monitör 23 inc. RDR'de FSR 3 yok maalesef 2.0 var.
2k'da anlayamadığım şekilde monitör hz'si düşüyor.
1742130422
Teşekkür ederim hocam. Mining yapan bir virüs gibi bir şeyden şüphelendim vram kullanımına bağlı. Ama anladığım kadarıyla normalmiş.
Hocam monitör 1080p ama 1080p'de FSR açınca görüntü çok bozuluyor. MSAA çok fazla fps düşürüyor. VSR ile 4k'ya çekip FSR+AFMF açınca hem görüntü bozulmuyor hem fps çok düşmüyor.
Herkese iyi akşamlar. Bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Arkadaşım Windows USB belleği oluşturdu. Windows kurulum ekranında Başlangıç Sorunlarını düzeltmeye tıkladığımda hata veriyor, sıfırdan Windows kurmak için diski sıfırladığımda da hata veriyor. Bilgisayarım henüz 2 aylık...
Hocam senelerdir deli gibi bilgisayar bakıp yaklaşık 2 ay önce İtopya üzerinden satın aldım. Arkadaşlar sanki sadece Vatan kötü gibi konuşmuş ama ben İtopya ile de sıkıntı yaşadım. Çok fazla kötü yorum alan güvenilmez bir firma değilse fark edeceğini düşünmüyorum. Hayırlı olsun :)
Başlıkta da belirttiğim gibi silah hissiyatı çok iyi olan, kaliteli grafiklere sahip oyun önerisi var mıdır? 1900'lü yıllarda geçen ve dünya savaşlarını konu alan oyun varsa o çok daha iyi olur. BF1 oynadım. İyi akşamlar teşekkürler.
YouTube'daki oyun testlerine göre sitemim %20 falan az performans veriyor ama yeni fark ettiğim şey benim GPU watt değerim de genelde düşük o videodakilere göre.
1735715985
Ryzen Master ile biraz kurcaladım bir kaç kere sistem çökünce daha da ellememe kararı aldım. Dikkatimi çeken şey odanın...