Hummels isimli üyenin son içerikleri

1. H

Çözüldü✓ Rx 7600xt yüksek VRAM kullanımı

İlgilenen hocalarıma çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla normalmiş. İyi akşamlar. :)
  2. H

Hocam mod işlerine artık hiç girmiyorum. Ne zaman denesem oyunları bozdum ve silmek zorunda kaldım maalesef :)
  3. H

Hocam 60'ın altına düşüyor sık sık. Akıcı oynanmıyor. 1742130587 XeSS de yok oyunda maalesef hocam. AFMF2.1 de 60 fps'in altındayken çalıştırınca bozulmalar ve takılmalar oluşturuyor.
  4. H

Monitör 23 inc. RDR'de FSR 3 yok maalesef 2.0 var. 2k'da anlayamadığım şekilde monitör hz'si düşüyor. 1742130422 Teşekkür ederim hocam. Mining yapan bir virüs gibi bir şeyden şüphelendim vram kullanımına bağlı. Ama anladığım kadarıyla normalmiş.
  5. H

İnternette 7700xt 12gb olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşamıyor vram'den dolayı ama. Bundan dolayı şüphelendim.
  6. H

Hocam monitör 1080p ama 1080p'de FSR açınca görüntü çok bozuluyor. MSAA çok fazla fps düşürüyor. VSR ile 4k'ya çekip FSR+AFMF açınca hem görüntü bozulmuyor hem fps çok düşmüyor.
  7. H

Rx 7600xt ekran kartım RDR2'de 4k en yüksek ayarlarda 14800 mb vram kullanıyor. Normal mi?
  8. H

Rx 7600 8400f sistem alınır mı?

Anakartın 2 ram slotu, 1 m2 SSD slotu var. İleride yükseltme yapmak istersen sıkıntı çıkarabilir.
  9. H

Bilgisayarı Açtığımda Boot Hatası

Herkese iyi akşamlar. Bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Arkadaşım Windows USB belleği oluşturdu. Windows kurulum ekranında Başlangıç Sorunlarını düzeltmeye tıkladığımda hata veriyor, sıfırdan Windows kurmak için diski sıfırladığımda da hata veriyor. Bilgisayarım henüz 2 aylık...
  10. H

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

Hocam senelerdir deli gibi bilgisayar bakıp yaklaşık 2 ay önce İtopya üzerinden satın aldım. Arkadaşlar sanki sadece Vatan kötü gibi konuşmuş ama ben İtopya ile de sıkıntı yaşadım. Çok fazla kötü yorum alan güvenilmez bir firma değilse fark edeceğini düşünmüyorum. Hayırlı olsun :)
  11. H

Silah Hissiyatı İyi Oyun Önerisi

Teşekkür ederim dostum. İyi akşamlar.
  12. H

Oynamadım ama online çok sarmıyor. İlla tarih olmasına gerek yok tarih opsiyonel. Vuruş hissiyatı ve grafikleri güzel hikaye oyunu arıyorum aslında.
  13. H

Hikaye oyunu arıyorum belirtmeyi unutmuşum ama teşekkür ederim.
  14. H

Başlıkta da belirttiğim gibi silah hissiyatı çok iyi olan, kaliteli grafiklere sahip oyun önerisi var mıdır? 1900'lü yıllarda geçen ve dünya savaşlarını konu alan oyun varsa o çok daha iyi olur. BF1 oynadım. İyi akşamlar teşekkürler.
  15. H

İşlemci watt seviyesi yükselmiyor. İşemci: Ryzen 5 7500f

YouTube'daki oyun testlerine göre sitemim %20 falan az performans veriyor ama yeni fark ettiğim şey benim GPU watt değerim de genelde düşük o videodakilere göre. 1735715985 Ryzen Master ile biraz kurcaladım bir kaç kere sistem çökünce daha da ellememe kararı aldım. Dikkatimi çeken şey odanın...
Geri