Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 7600xt yüksek VRAM kullanımı

Hocam 60'ın altına düşüyor sık sık. Akıcı oynanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XeSS de yok oyunda maalesef hocam. AFMF2.1 de 60 fps'in altındayken çalıştırınca bozulmalar ve takılmalar oluşturuyor.
rdr2 inatla fsr3 getirmedi işte hocam ya kendiniz eliniz ile fsr3 getireceksiniz nexux modstaki arkadaşların yaptığı mod ile :D ya da ayarları düşüğe çekmek şart.

https://www.mediafire.com/file/g9c2xhkzu2ds1wv/FSR+2.1.2-1640-2-1-2b-1669775052.7z/file (Kolaylık olsun diye MediaFire üzerinden paylaştım güvenmiyorsan siteden indirebilirsin kaydolman gerekli.)
Bu modu indirip RDR2 dosyalarının içine atarsan FSR 2.1.2 olacak fakat DLSS olarak gözükecek hocam bir de DLSS açıp dener misiniz bu mod ile.
aaaynen bu işte bunu diyorum ben de :D

https://www.mediafire.com/file/g9c2xhkzu2ds1wv/FSR+2.1.2-1640-2-1-2b-1669775052.7z/file (Kolaylık olsun diye MediaFire üzerinden paylaştım güvenmiyorsan siteden indirebilirsin kaydolman gerekli.)
Bu modu indirip RDR2 dosyalarının içine atarsan FSR 2.1.2 olacak fakat DLSS olarak gözükecek hocam bir de DLSS açıp dener misiniz bu mod ile.
Hocam mod işlerine artık hiç girmiyorum. Ne zaman denesem oyunları bozdum ve silmek zorunda kaldım maalesef :)

Hocam mod işlerine artık hiç girmiyorum. Ne zaman denesem oyunları bozdum ve silmek zorunda kaldım maalesef :)
Ben bunu kullanıyorum eğer kullanmayacaksan sorun değil 4K modda oyun bozulmuyorsa ve kasmıyorsa oynayabiliyorsan keyfine bak iyi forumlar.

hocam sil yükleye gerek yok bozulursa modu siliniyorsunuz dosyaları doğruluyorsunuz bitti.

ve evet 4k da kasmıyorsa devam et o vram kullanımı normal.

hocam sil yükleye gerek yok bozulursa modu siliniyorsunuz dosyaları doğruluyorsunuz bitti.

ve evet 4k da kasmıyorsa devam et o vram kullanımı normal.
Crack ise de dosyalar kısmını açık tutup oyuna girince bozulursa oyundan çıkıp CTRL+Z ile dosyaları geri alabilir.

İlgilenen hocalarıma çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla normalmiş. İyi akşamlar. :)

Geri