Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 7600xt yüksek VRAM kullanımı

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,170
İsim
efe araci
Hocam 60'ın altına düşüyor sık sık. Akıcı oynanmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

XeSS de yok oyunda maalesef hocam. AFMF2.1 de 60 fps'in altındayken çalıştırınca bozulmalar ve takılmalar oluşturuyor.
rdr2 inatla fsr3 getirmedi işte hocam ya kendiniz eliniz ile fsr3 getireceksiniz nexux modstaki arkadaşların yaptığı mod ile :D ya da ayarları düşüğe çekmek şart.

https://www.mediafire.com/file/g9c2xhkzu2ds1wv/FSR+2.1.2-1640-2-1-2b-1669775052.7z/file (Kolaylık olsun diye MediaFire üzerinden paylaştım güvenmiyorsan siteden indirebilirsin kaydolman gerekli.)
Bu modu indirip RDR2 dosyalarının içine atarsan FSR 2.1.2 olacak fakat DLSS olarak gözükecek hocam bir de DLSS açıp dener misiniz bu mod ile.
aaaynen bu işte bunu diyorum ben de :D

Hummels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Çiftci
https://www.mediafire.com/file/g9c2xhkzu2ds1wv/FSR+2.1.2-1640-2-1-2b-1669775052.7z/file (Kolaylık olsun diye MediaFire üzerinden paylaştım güvenmiyorsan siteden indirebilirsin kaydolman gerekli.)
Bu modu indirip RDR2 dosyalarının içine atarsan FSR 2.1.2 olacak fakat DLSS olarak gözükecek hocam bir de DLSS açıp dener misiniz bu mod ile.
Hocam mod işlerine artık hiç girmiyorum. Ne zaman denesem oyunları bozdum ve silmek zorunda kaldım maalesef :)

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yusuf Karayer
Hocam mod işlerine artık hiç girmiyorum. Ne zaman denesem oyunları bozdum ve silmek zorunda kaldım maalesef :)
Ben bunu kullanıyorum eğer kullanmayacaksan sorun değil 4K modda oyun bozulmuyorsa ve kasmıyorsa oynayabiliyorsan keyfine bak iyi forumlar.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,170
İsim
efe araci
hocam sil yükleye gerek yok bozulursa modu siliniyorsunuz dosyaları doğruluyorsunuz bitti.

ve evet 4k da kasmıyorsa devam et o vram kullanımı normal.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yusuf Karayer
hocam sil yükleye gerek yok bozulursa modu siliniyorsunuz dosyaları doğruluyorsunuz bitti.

ve evet 4k da kasmıyorsa devam et o vram kullanımı normal.
Crack ise de dosyalar kısmını açık tutup oyuna girince bozulursa oyundan çıkıp CTRL+Z ile dosyaları geri alabilir.

Hummels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alper Çiftci
İlgilenen hocalarıma çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla normalmiş. İyi akşamlar. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,648
Üyeler
172,265
Son üye
cenkcook
Top Bottom