4K maksimum ayarlar diyorsun normal, o kart için 2K bile az öneriliyor 4K neden kullanıyorsun?Rx 7600xt ekran kartım RDR2'de 4k en yüksek ayarlarda 14800 mb vram kullanıyor. Normal mi?
Hocam monitör 1080p ama 1080p'de FSR açınca görüntü çok bozuluyor. MSAA çok fazla fps düşürüyor. VSR ile 4k'ya çekip FSR+AFMF açınca hem görüntü bozulmuyor hem fps çok düşmüyor.4K maksimum ayarlar diyorsun normal, o kart için 2K bile az öneriliyor 4K neden kullanıyorsun?
MSAA 2x veya 4x gayet yeterli zaten hocam çok FPS düşürdüğünü biliyorum 1080p Native FSR açmadan 2x veya 4x oynayınca kaç FPS alıyorsunuz?Hocam monitör 1080p ama 1080p'de FSR açınca görüntü çok bozuluyor. MSAA çok fazla fps düşürüyor. VSR ile 4k'ya çekip FSR+AFMF açınca hem görüntü bozulmuyor hem fps çok düşmüyor.
2k da dene 2k da bozulmaz görüntü FSR 3 kalite modunda pek bozulmuyor aslında görüntü monitör kaç inc ?Hocam monitör 1080p ama 1080p'de FSR açınca görüntü çok bozuluyor. MSAA çok fazla fps düşürüyor. VSR ile 4k'ya çekip FSR+AFMF açınca hem görüntü bozulmuyor hem fps çok düşmüyor.
İnternette 7700xt 12gb olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşamıyor vram'den dolayı ama. Bundan dolayı şüphelendim.4k da çok normal.
4k da 12gb vram hiç bir türlü yetmez hocam bazı oyunlar hariç tabi 2k da deneyin.İnternette 7700xt 12gb olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşamıyor vram'den dolayı ama. Bundan dolayı şüphelendim.
Monitör 23 inc. RDR'de FSR 3 yok maalesef 2.0 var.2k da dene 2k da bozulmaz görüntü FSR 3 kalite modunda pek bozulmuyor aslında görüntü monitör kaç inc ?
Teşekkür ederim hocam. Mining yapan bir virüs gibi bir şeyden şüphelendim vram kullanımına bağlı. Ama anladığım kadarıyla normalmiş.4k da 12gb vram hiç bir türlü yetmez hocam bazı oyunlar hariç tabi 2k da deneyin.
Çözünürlük arttırdığın için Hz düşüyor 1080p'de 240Hz destekleyen monitör 2K'da 180Hz destekleyebilir bundan kaynaklanıyor sorun.Monitör 23 inc. RDR'de FSR 3 yok maalesef 2.0 var.
2k'da anlayamadığım şekilde monitör hz'si düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam. Mining yapan bir virüs gibi bir şeyden şüphelendim vram kullanımına bağlı. Ama anladığım kadarıyla normalmiş.
hocam fsr 2 gerçekten kötüMonitör 23 inc. RDR'de FSR 3 yok maalesef 2.0 var.
2k'da anlayamadığım şekilde monitör hz'si düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam. Mining yapan bir virüs gibi bir şeyden şüphelendim vram kullanımına bağlı. Ama anladığım kadarıyla normalmiş.
Hocam 60'ın altına düşüyor sık sık. Akıcı oynanmıyor.MSAA 2x veya 4x gayet yeterli zaten hocam çok FPS düşürdüğünü biliyorum 1080p Native FSR açmadan 2x veya 4x oynayınca kaç FPS alıyorsunuz?
XeSS de yok oyunda maalesef hocam. AFMF2.1 de 60 fps'in altındayken çalıştırınca bozulmalar ve takılmalar oluşturuyor.hocam fsr 2 gerçekten kötüXeSS deneyebilirsin eğer var ise yoksa afmf 2.1 açmayı deneybilirsin sende 2.1 yoksa ekran kartını güncelle.