Hymuss isimli üyenin son içerikleri

1. Hymuss

Iphone 16 Hangi Renk Alınmalı?

o nasıl bi hikaye kral asdadasdafsafds
  2. Hymuss

Iphone 16 Hangi Renk Alınmalı?

lacivertmi siyahmı beyazmı bu 3 rengi çizilirse hangisinde daha az belli olur ısınma olarak hepsi ısınıyor ama güneş enerjisini hangisi daha az çeker hangisine daha fazla kılıf uydururum gibi durumlara göre kendi tercihleriniz nelerdir?
  3. Hymuss

Bimden iPhone 16 Alınır mı ?

ortalama 63k olan iphone 16 bimde 60k alınır mı? neden 3k fark var
  4. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

yurt dışı olup içine imei attıranlar? benim şuanki telefonuma öyle yaptık kapandı içine imei attırdk
  5. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

sahibindende 64 k civarı 6-7 ay kullanılmış 17 ler var ben bunlara nasıl güvenicem mesela bi tanesini almak istiyorum ama içimde bi kuşku var?
  6. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

extra iphone 16 ya para vermiyim 17e alıyım apple ın yeni yapay zekasıda var benim için yeterli olur heralde çünkü internette e modelleri alınmaz düz 15 alın daha iyi gibi bvideolar gördüm
  7. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

benim istediğim teknolojisi çok olsun uzun ömür sağlam gitsin satarken 2. el piyasası üzmesin ve güzel kamerası olsun 1784111431 peki nerelerden almalıyım güvenilir ?
  8. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

kusura bakmayın 17 yazmışım 2. el pek güvenemiyorum nedense bide mahalle satıcılarına güvenemiyrum oda şu muhabbetten garantisi benim bişey olursa getir gibi hepsi burada gibi yerlerden alsam 62 63 k ya 16 modelleri var güvenilirmidir bi sıkıntı çıkarmı?
  9. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

yurt dışı kuzenim iphone 14 pro max aldı çok sorunlu çıktı konuurken sesi vs gitmiyor ve ben hepsi buradadan iphone 16 alsam güvenilir mi? apple satıcısından yani sıkıntı çıkarmı mağazaya gitmeden alsam
  10. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

55-60k 16 da alabilirim ama aileden destek alarak
  11. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

o kadar çıkmaz 1784109232 koyamam 1784109244 başka model varmıdır o kadar koyamam
  12. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

ben 2 ay çalışacağım sizce iphone 15 mi alayım 17e mi yoksa biraz daha bekleyip yada ailemden destek isteyip 16 mı almalıyım ?
  13. Hymuss

Bir Asgari Ücret Fiyatına Alınabilecek En Mantıklı Telefonu Önerir Misiniz?

sence Samsung A57 mi iphone 17e mi 1 ay daha beklemelimiyim?
  14. Hymuss

knk direk 28k hadi 30k de max 30k ama bekleyip 55k yada çıkabilirimde merak ettim asgari ücret fiyatlarına hangi telefonlar var yoksa iphone 17 e alıcam iphone almamın sebebide aşırı uyumlu çalışıyor (redmi note 10s ) kullanıyorum şuan leş bi telefon
  15. Hymuss

dediğim gibi oyun fotoğraf 2. el piyasası uzun ömürlü kullanım yazılıkm güçllüğü gibi özelliklere ve asgari ücret fiyatına telefon önerisi
Geri