Hymuss isimli üyenin son içerikleri

1. Hymuss

Sorumlu Geçme Kalmaa

e okulda yok dimi sorumlu sınav diye ben bu dönem coğrafyadan kalabilirim olmaz inşallah sorumluluk
  2. Hymuss

Sorumlu Geçme Kalmaa

ben güncel olarak 11. sınıfa gidiyorum 1 dersten kalırsam 12 ye geçtiğim zaman sorumluluk sınavına giremiyim yoksa girmezmiyim ve hangi derslerden kalırsam sorumluluk sınavına girerim 1 ders olsa dahi chatgpt ye soruyorum öyle bişey yok diyo bazı yerler var diyo kafam karıştı geçme kalma...
  3. Hymuss

Hangi Skini Alayım Cs 2

bende biliyorum çok güzel olduğunu ama bilemedim
  4. Hymuss

Hangi Skini Alayım Cs 2

afrodit eskmişmi alayım yoksa uçan turna eskimişmi hangisi daha mantıklı olur 2-3 ay sonra hangisi artar afrodit cephanelikte şuan fiyatı düşük fabrikadan yeni çıkmışı 900 dolar afrodititn uçan turnanın 130 dolar bana göre cephanelik bitince afroditin fiyatı uçar ama görünüş olarakta uçan turna...
  5. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

bizde öyle kıyafet kitap parası falan alırlar dedik gitmedim ismin neydi bu arada
  6. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

bende başakşehir çok programlı anadolu lisesinde okuyorum 1778852392 ücretsiz kolej yanlış hatırlamıyosam 8 . sınıftayken davet yolamışlardı ben gitmedim ilerde fazlasıyla para alırlar diye fln
  7. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

nerde okuyosun
  8. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

aboratuvar da deney falanmı yapıyonuz 1778851784 laboratuvar
  9. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

Valla Allah yardımcın olsun inşallah başarılı olursun
  10. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

orada ne yapıcaksınki?
  11. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

sen nerede staj yapıcaksın?
  12. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

selam herkese 11. sınıfa gidiyorum bilgisayardan hemen hemen anlıyorum bilişim okuyorum lc waikikide bilgi işlemci olma gibi bi şansım var cv dede sağlam durur gibime geliyor büyük şirket oldğu için ilerde maaş konusu ne olur stajda iyi öğrenebilirmiyim genel merkez binasında staj görücem...
  13. Hymuss

Cs 2 hangi skin daha mantıklı

kral örnek verebilirmisin ben nasıl bulucağımı bilmiyorum
  14. Hymuss

Cs 2 hangi skin daha mantıklı

hangi skin daha mantıklı ilerde artma ihtimaline görede ak mi awp mi biri kırmızılı biri morlu ak 28 dolar awp 23 dolar
  15. Hymuss

Cs 2 de 20-25 dolar arası skin öneri

ilk dediğin skin 20 ocakta 91 dolarken şuan 30 dolara düşmüş dah adüşermi ve harbiden çok beğendim inşallah alırım bi gün
Geri