ben güncel olarak 11. sınıfa gidiyorum 1 dersten kalırsam 12 ye geçtiğim zaman sorumluluk sınavına giremiyim yoksa girmezmiyim ve hangi derslerden kalırsam sorumluluk sınavına girerim 1 ders olsa dahi chatgpt ye soruyorum öyle bişey yok diyo bazı yerler var diyo kafam karıştı geçme kalma...
afrodit eskmişmi alayım yoksa uçan turna eskimişmi hangisi daha mantıklı olur 2-3 ay sonra hangisi artar afrodit cephanelikte şuan fiyatı düşük fabrikadan yeni çıkmışı 900 dolar afrodititn uçan turnanın 130 dolar bana göre cephanelik bitince afroditin fiyatı uçar ama görünüş olarakta uçan turna...
bende başakşehir çok programlı anadolu lisesinde okuyorum
1778852392
ücretsiz kolej yanlış hatırlamıyosam 8 . sınıftayken davet yolamışlardı ben gitmedim ilerde fazlasıyla para alırlar diye fln
selam herkese 11. sınıfa gidiyorum bilgisayardan hemen hemen anlıyorum bilişim okuyorum lc waikikide bilgi işlemci olma gibi bi şansım var cv dede sağlam durur gibime geliyor büyük şirket oldğu için ilerde maaş konusu ne olur stajda iyi öğrenebilirmiyim genel merkez binasında staj görücem...