Şu videoyu izliyordum. Bende de Lenovo LOQ modeli laptop var. Fanları temizlerken ram kapağını ve bataryayı çıkartıyor galiba. Ben bunları yapmadan fanları...
Peki save'i silmeyip, yeni save'e başlasam yeni save'i TMP ve WoT'a kaydedebiliyor muyum? Kaydetme yapılıyorsa eğer 2 save'i de kaydedebilir miyim WoT ve...
Peki save'i silmeyip, yeni save'e başlasam yeni save'i TMP ve WoT'a kaydedebiliyor muyum? Kaydetme yapılıyorsa eğer 2 save'i de kaydedebilir miyim WoT ve...
Steam'da mesela bazı oyunlarda (ETS 2 ve Forza Horizon 5 gibi) oyunu oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" yazısını görüyorum. Shift+Tab yapınca...
ETS 2'de 248.6 saat yazıyor Steam'de ve bir süredir oynamıyorum. Save dosyalarını silip tekrar başlamayı düşündüm. Nordic Horizons dışında 23 DLC var. Bugün...
Miles Morales bitirmiştim. Remastered olanı almayı düşündüm. Steam'da 19.97 dolar bakiye var, üstüne 5 dolar ekleyip almayı düşünüyorum. Hikayesi 100 saati...
F1 izlemiyorum ama yarış ve araba oyunları oynuyorum.
Araba veya Yarış oyunları olarak:
NFS Unbound
NFS Payback
NFS Heat
NFS Most Wanted
NFS Hot Pursuit...
Dualsense ile oynuyorum yarış oyunlarını çoğunlukla. RTX 4050 yüksek ayarlarda açarmı? Optimizasyon nasıl bilmiyorum ama AC oynamayıp yine pist oyunu...
Araba veya Yarış oyunları olarak:
NFS Unbound
NFS Payback
NFS Heat
NFS Most Wanted
NFS Hot Pursuit Remastered
Forza Horizon 4-5
Assetto Corsa
The Crew...