Dediğim gibi, eğer kanun değişmediyse böyle bir hakkınız mevcut. Bunu onlara da bildirin yasal olarak iade hakkınızın olduğunu daha diretirlerse tüketici hakem heyetine başvurun
Kanka alıp bir iki ay sonra Letgo'dan satmış biri olarak söylüyorum, direksiyon seti ve araba oyunlarının hastasıysan al ama bir anlık hevesle alıyorsan alma derim bir süre sonra yüzüne bakmıyorsun 😅 ama yok, sana ne birader ben onu mu sordum ürün nasıl onu söyle dersen eğer kesinlikle muazzam...
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g-pro-x-superlight-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-1217539.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.7.8
Logitech G Pro X Superlight. 2700 TL mediamarkt fiyatı
Garantiden çıkartmıyor ram takviyesi. Asus müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum sen de arayabilirsin. Yalnız ben ssd den bahsetmiyorum ram takman lazım. Aynı sorunu yaşadım çok fazla araştırdım ve 16gb ram ekleyerek sorunu çözdüm. Yalnız kendin takacaksan kasayı açarken rgb şerit led...
Kanka sorun tek kanal 16 gb ram olması bilgisayarda. Ben de Rog Strix g15 kullanıyorum. İlk aldığımda rezaletti fps. Bi 16 gb daha ram alıp taktım bazı oyunlarda %50 derecede fps artışı yaşadım. Her oyuna %50 etki etmese de ciddi bir artış sağlıyor. Normalde tek kanal ram masaüstünde çok fark...
Aynı frekansta bir ram işini çözer markanın aynı olmasına gerek yok. Senin laptop yeni seri roglardan galiba ddr5 miş. Ben de curcial marka ram almıştım sorunsuz çalışıyor, sana da bunu tavsiye ederim...