stok fan ile o dereceleri görmeniz lazım fakat sıvı soğutmada en fazla 60 dereceleri görmesi gerekiyor. Sıvı soğutucu iyi montaj edilmiş mi acaba ? ve piyasadaki çimento macunları işlemciye sürmeyin hocam kaliteli marka kullanın
1747816312
Ben anlamadım adam hep üst segment parçalar kullanmış...
5060 ın 16 gblik modelini bulabilirseniz kaçırmayın 8 gb modelinden uzak durun
4060ti 8 gb modeli iyidir ancak 2k da sizi yüksek grafikli oyunlarda üzebilir onun dışında kart 1080p canavarı
Arkadaşlar selamlar uzun zamandır pili değiştirilmiş olarak aldığım telefonum oyun oynarken saçma sapan yerlere tıklıyor kapat aç yapıyorum düzeliyor ve bu olay ara sıra oluyor. İnstagram reels izleyemiyorum çünkü saçma sapan postlar dokunmatik yüzünden çok defa beğendim
Wild rift oynuyorum ara...
Hojam 2k gitsin alsın ne bileyim 1080p alsın bende biliyorum o fiyatlara yok
4k 60 fps yerine 1080 yada 2k daha üstü hertz alma taraftarıyım
Gösterdiği monitörde zaten ghosting büyük olasılıkla olucak g serisinden bahsediyoruz
69 fps ve 165 fps nin 240 fps nin verdiği haz arasında dağlar kadar...
200k lık sistemde en az 240 hertz monitör olması lazım seçtiğiniz parçalar iyi parçalar değil
Amd tarafından 9 9x3d ve 5090 ın altına düşmemeniz gerekiyor arkadaşın da dediği gibi
sonuçta 200k yani
monitörler olmamış bu bütçeye kıyasla
İşlemcim ryzen 5 5600
Valorant ortalama 350-470 fps arası alıyorum
1745685106
Hocam bilgisayarı toplayacaksanız mutalaka kule tipi soğutucu alın, cs2 gibi oyunlar işlemci bazlı oyunlar ve işlemci bu oyunlarda daha fazla ısınıyor. Ben sıcak bölgede yaşıyorum stok fan bir yere kadar idare ediyor...
Ben 165 hertz ve 1080p kullanıcısıyım,
gainward ın rtx 4060 ghost oc versiyonunu kullanmaktayım. Kart çok keyifli bir kart. Beni hiç üzmedi şimdiye kadar. 3-4 yıl götürsün yeter zaten
5060 da var fakat 8gb lik modelini asla tavsiye etmiyorum.