ilksar80 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Bilgisayarıma Tor Browser Yüklenmiş

MEMURLAR NET HABER YAPMIŞ... BÜYÜK İHTİMALLE BENİM BAŞIMADA BU ADALET DEDİKLERİ HACKERLAR ÇÖKTÜ ÇÜNKÜ UYAP VE E POSTA RESMEN TÜM İŞARETLER İÇERİĞİ ORAYI GÖSTERİYOR. NE BELALARMIŞ BE HELAL OLSUN MİT VE ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞIMIZA.. AMAN HERKES DİKKAT ETSİN...
  2. I

Tavsiyeleri, tavsiyenizi Uygulayacağım. Çok teşekkürler.
  3. I

Tanımadığınız yerden resme bile tıklamayın diyorum. Telefonlarında en ufak sıkıntı yok. Bilgisayarda çok sıkıntı var eşim ve benim telefonlara wife saldırısı ve ekrana gelip anında gidiyor bir kere yakalayayım dedim ekran görüntüsü izni yok dedi. Programdanmı kaynaklı, windows kurulum usb demi...
  4. I

Çocuklar oyun oynuyor yasaklı değil. İnternet ile ilgili çok sıkıştırdığım için çocuklar korkusundan oyunu arkadaşları ile konuşarak zaman geçirmek için oynuyor. Ama her daim açık kalıyor yatarken kapatıyoruz. 1741804137 Zaman öyle cinski bir yerde mecbur diğer tarafta muhtaçsın internete.
  5. I

Sağolasın dediklerini zaten tek tek yapacağım. Sizede tavsiye için çok teşekkürler. Normalde amatör anlarım ama son yıllarda aralıklı çözümler buluyorum oda kesin olmuyor.
  6. I

Çoook teşekkürler. Dedikleriniz çok mantıklı çünkü resmen dedikleriniz oluyor ve sıkıntı. Resmen ele bi şekilde geçirilmiş engellesekta bir kaç gün sonra yine oluyor. Aslında bu olaylar eskidende oluyordu ama ilk defa sıklaştı. Yazıcıdan çıkarıp dediklerinizi tek tek yapacağım. Savcılığa bir...
  7. I

kaspersky bile işe yaramadı. Ya full olmadığından yada başka sebepten adam akıllı format atmaktan veya savcılığa bildirmekten başka çare yok. Anlaşılan internetimi ve bilgisayarımı birileri kafaya takmış.
  8. I

1741636834 En son telefonda bu çıktı. Bilgisayarda oyun ve yazı işi dışında kapalı. Avast yüklü. Twitter bugün çökmüş. Koskaca twitera bile saldırmışlar. Bakanlığa cevap dahi yazmışlar. Aslında bana saldırı tahmin ediyorum. Ama savcılık bulamıyor. Öncedende oluyordu. Ama son aylarda iyice...
  9. I

Benimde telefona uyarı geliyor tor broser instigam açtı tor browser yapay zeka ile yorum yaptı tor browser facebok açtı bu nedir arkadaş yahu. Ekim ayından beri kaç format atsamda ara ara uyarı gelip anında gidiyor. 4 yıldır e posta facebook zaten e devlete kadar girilmiş savcılığa verdim bişey...
Geri