Neler Yeni

Bilgisayarıma Tor Browser Yüklenmiş

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
Arkadaşlar bu gece başıma çok garip bir olay geldi pc de takılırken 2 kere (bir kaç saat arayla) ekran kartı sıcaklığı ve kullanımı aşırı yükseldi yaklaşık 1 dakika süreyle ilk başta ne olduğunu anlamadım aradan bir kaç saat geçtikten sonra pc'yi kapatacakken masaüstünde tor browser yazan klasör ve WindowsKeylnfo.txt klasörü gördüm

Sanırım bilgisayarıma girildi bir şeyler oldu ama ne oldu bilmiyorum bilgisayarıma virüs bulaştıracak bir şey yaptığımı sanmıyorum son günlerde herhangi bir şey de indirmedim ne yapmam lazım
windows defender ile tam tarama yaptım temiz çıktı daha sonra çevrim dışı tarama yaptım pc kapandı ve Microsoft defender antivürs sayfası açıldı ve o şekilde tarama yaptı yine temiz çıktı
Bu durumda ne yapmam lazım, başıma bir şey gelir mi?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Arkadaşlar bu gece başıma çok garip bir olay geldi pc de takılırken 2 kere (bir kaç saat arayla) ekran kartı sıcaklığı ve kullanımı aşırı yükseldi yaklaşık 1 dakika süreyle ilk başta ne olduğunu anlamadım aradan bir kaç saat geçtikten sonra pc'yi kapatacakken masaüstünde tor browser yazan klasör ve WindowsKeylnfo.txt klasörü gördüm

Sanırım bilgisayarıma girildi bir şeyler oldu ama ne oldu bilmiyorum bilgisayarıma virüs bulaştıracak bir şey yaptığımı sanmıyorum son günlerde herhangi bir şey de indirmedim ne yapmam lazım
windows defender ile tam tarama yaptım temiz çıktı daha sonra çevrim dışı tarama yaptım pc kapandı ve Microsoft defender antivürs sayfası açıldı ve o şekilde tarama yaptı yine temiz çıktı
Temiz formatın çözemeyeceği hiç bir şey yoktur cj abim

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz formatın çözemeyeceği hiç bir şey yoktur cj abim
Format atmak işe yarayabilir ama bunca dosyayı nereye ve nasıl yedeklerim bilmiyorum bu dosyalara virüs bulaştıysa format atsam bu dosyalardan tekrar virüs bulaşabilir ne yapacağımı bilmiyorum

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
bedirhan
Format atmak işe yarayabilir ama bunca dosyayı nereye ve nasıl yedeklerim bilmiyorum bu dosyalara virüs bulaştıysa format atsam bu dosyalardan tekrar virüs bulaşabilir ne yapacağımı bilmiyorum
hocam kaspersky eset ile tarama yapın virüs girdiği belli zaten ama hangi dosyadan girdiği önemli o dosyayı yedeklemezsibiz olur biter
av de bulamazsa yapıcak bir şey yok usb ile format atılması lazım

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kaspersky eset ile tarama yapın virüs girdiği belli zaten ama hangi dosyadan girdiği önemli o dosyayı yedeklemezsibiz olur biter
av de bulamazsa yapıcak bir şey yok usb ile format atılması lazım
Şuan malwarebytes indiriyorum onunla tarama yapıcam

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
bedirhan

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Alihan YILMAZ
İnternette gezinirken yanlış bir yere tıklamışsın. Reklama olabilir. Şimdi sana durduk yere format attırır çok bilmişler.

ilksar80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlk sa

Benimde telefona uyarı geliyor tor broser instigam açtı tor browser yapay zeka ile yorum yaptı tor browser facebok açtı bu nedir arkadaş yahu. Ekim ayından beri kaç format atsamda ara ara uyarı gelip anında gidiyor. 4 yıldır e posta facebook zaten e devlete kadar girilmiş savcılığa verdim bişey çıkmadı. Bu nasıl bir iş. Bilgisayar açıkken mutfakta sigara içtim odaya gittim masaüstü komple mavi kopyalanmış taşınıyor tarzı bir uyarı gördüm. Tıklıyorum fare işlemiyor kasaya vuruyorum işlemiyor. Kapatıp format attım. Benim e postsdan eşim e postasına aynı evdeyiz korkma yanınızdayız tarzı msj gidiyor. Benim e posta adresi ama benim e postada o msj yok. Hemen şifreleri değiştirdik. Türk telekomu defalarca aradık bişey yok diyor. Wife saldırısı gibi bişey yazıyordu. Ara ara oluyor. Googlede soruyorum ayrıntı yok. Kurtarın arkadaş beni şu Allahın belası illetten bu nedir arkadaş

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğit Karakuzu
kaspersky kur ve tam tarama yap.

Kobra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Eren Aktaş
kaspersky tam tarama yap son zamanlarda indirdiğin uygulamaları vesaire kontrol et korsan oyun veya her ne indirdiysen onun yanında iniyor öyle browserlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece önemli şeyleri yedekle ve aynı zamanda kaspersky da klasör tarama özelliği var oradan tarayıp hemen bir belleğe aktarabilirsin ayrıca virüs bulaştıysa özel dosyalarına bulaşacağını sanmıyorum taramayı yap virüs çıksada çıkmasada format at ne olur ne olmaz

ilksar80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlk sa
kaspersky kur ve tam tarama yap.

kaspersky tam tarama yap son zamanlarda indirdiğin uygulamaları vesaire kontrol et korsan oyun veya her ne indirdiysen onun yanında iniyor öyle browserlar

sadece önemli şeyleri yedekle ve aynı zamanda kaspersky da klasör tarama özelliği var oradan tarayıp hemen bir belleğe aktarabilirsin ayrıca virüs bulaştıysa özel dosyalarına bulaşacağını sanmıyorum taramayı yap virüs çıksada çıkmasada format at ne olur ne olmaz
En son telefonda bu çıktı. Bilgisayarda oyun ve yazı işi dışında kapalı.
Avast yüklü. Twitter bugün çökmüş. Koskaca twitera bile saldırmışlar. Bakanlığa cevap dahi yazmışlar. Aslında bana saldırı tahmin ediyorum. Ama savcılık bulamıyor. Öncedende oluyordu. Ama son aylarda iyice sıklaştı. İlk defa bu kadar saçma sapan şeyler oluyor. Programlardan kaynaklı ise hangisi nasıl tespit ederim. Diğer tavsiyelerinizi uygulayacağım. Hastalık yoğun uğraşacal dermanım olsa hemen yaparımda lanet olsun bu saçmalığa. Banka, özel bilgiler şifreler not defterinde. Mecbur çünkü değiştir değiştir aklında kalmıyor. Cevaplar için teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_20250310-224946.jpg
    Screenshot_20250310-224946.jpg
    528.3 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,657
Üyeler
169,594