Amazon IMEI sorunu bugün itibariyle çözülmüştür. Öncelikle bütün direnenlere geçmiş olsun ve hayırlı olsun. A34'ü vergisiz dilime soktuk. Ben dedim bekleyin arkadaşlar bekleyin diye. Fatura tarihi aynı kalmış fakat fatura numarası değişmiş ve IMEI bilgisi eklenmiş.
Amazon IMEI sorunu bugün itibariyle çözülmüştür. Öncelikle bütün direnenlere geçmiş olsun ve hayırlı olsun. A34'ü vergisiz dilime soktuk. Ben dedim bekleyin arkadaşlar bekleyin diye. Fatura tarihi aynı kalmış fakat fatura numarası değişmiş ve IMEI bilgisi eklenmiş.
Evet
1701557667
Amazon IMEI Mağdurlari için grup
Arkadaşlar olabildiğince kişiye ulaşalım, bütün mağdur arkadaşlar cimer ve tüketici hakem heyeti başvurularını yapsınlar rica ediyorum. Şikayetler süreci inanılmaz hızlandırır. 2 dakikanızı almaz.
Müşteri hizmetleri ne dediği önemli değil. Bir kişinin bile sorununu çözemediler. CİMER ve TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE başvurun. 2 dakikanızı alır arkadaşlar.
ARKADAŞLAR BU SAATTEN SONRA MÜŞTERİ HİZMETLİSİ İLE GÖRÜŞMEYE GEREK YOK BİZİ CİDDİYE ALMALARI İÇİN TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ VE CİMER'E ŞİKAYETTE BULUNMAMIZ GEREKİYOR. 2 DAKİKANIZI AYIRIN VE LÜTFEN ŞİKAYETTE BULUNUN. CİMERDEN HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞINA (FATURA SORUNU SEBEBİYLE) TÜKETİCİ HAKEM...