murat burç u destekleyen adamla ben inatlaşmam denk düşmem karşısında olmam yanında olurum adamsınınız hocam başka bir forumda görüşmek üzere buraya idris ustanın videosu bırakıyorum ve size iyi akşamlar diliyorum
hocam nasılsınız keyifler nasıl ilgi alanlarımız ortak sanırım telefodan anlıyorsunuz murat burç u tanır mısınız adamın dibidir severiz izleriz destekleriz sizde benim gibi düşünür müsünüz
sen f6 al kardeşim %20 lik batarya farkını görme hadi işlemcide problem yok hemen hemen aynılar sd daha stabil ama mt daha güçlü neyse geç bunları teknonoji için navigasyon özelliğiydi güncellemesiydi bluetooth sürümünü de geç hadi şebeke sorunu demişsin evet var ama güncelleme ile...
6000 mah vs 5000 mah evet haklısın mediatek çok güç tüketiyor evet snapdragon daha verimli ama bu demek değildir ki 6000 mah 5000 mah dan azdır veya 6000 mah üstün değildir zaten süreleri belirtilmemiş henüz f6 nın dolayısıyla belirtilene kadar şuan x7 pro üstün
alınmaz neden x7 pro batarya güncelleme işlemci ve teknonoji bakımından daha üstün ve aynı fiyat
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/940908-986894/poco-f6-512gb_poco-x7-pro-512gb/
https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-8s-gen-3-vs-mediatek-dimensity-8400
hocam 13 u ben alacaklara geçen sene öneriyordum şimdi 1 sene geçti 1 sene ömrü azaldı alınabilirliği düştü ama depolama ve şarj avantajı var güncelleme çok sorun değilse işlemci zaten canavar 13 pm sizin için daha iyi olabilir
hocam benim önerim içime hiç sinmiyor 128 gb olması ama sırf güncellemeden dolayı 15 plus olacaktır çünkü güncelleme iphone da telefon ömrü demek eğer depolama güncellemeden önemliyse 13 pro max tercih edilebilir veya şarj normalde çok önemlidir fakat ben telefonumun ömrü uzun olsun depolama...
hocam şimdi hepsinin tek tek artıları eksileri var ben hemen sizin için önemli olabileceğini düşündüğüm kriterlerden başlıyorum
şarj
14 pro max 3200 mah + Lightning
13 pro 4350 mah + Lightning
15 plus 4380 mah + type-c
yani hem type c avantajı hem batarya avatajıyla (4380-4350=30 batarya...
Estağfurullah hocam ben sizden çok bildiğimi düşünmüyorum ama 14 pro yu bu fiyat bandında almak için ya 2. ele girmek gerek ben çoğu konuda 2. elin üzdüğünü duydum ama iphone buna yeltenecek tip az sayıda bilindik yerlerden (sarı site gibi veya bazı facebook sayfaları tam bilmiyorum) özellikle...
hocam bu fiyat bandındaki nerdeyse hiç bir telefon 5 senenin altında götürmez al sat düşünürseniz ve tekrar ediyorum sattığınızdaki para önemliyse tercih iphone olmalı ama android den bezmenizin nedeni nedir eğer çok alt bir cihazdan geçiş yapacaksanız bu fiyattaki bir telefon zaten üzmez arayüz...
hocam al sat da iphone en iyi sırada al kullan sat da iş değişiyor kullanıma önem veriyorsanız S24+ sattığınızdaki paraya önem veriyorsanız iphone 14 veya zorlarsanız 14 pro