Düşüneceğim daha geçenlerde 45 gram bir mouse vardı onu kullanmıştım gerçekten kontrol etmesi çok zor oluyor ayrıca tek sıkıntı bu değil tutuş olarak...
Tutuş bakımından en rahatı logitech ayrıca 114 gram olmasıda iyi daha önce kullanmıştım oldukça rahattı senin önerdiklerin biraz uymuyor bana çok hafifler...
Pek bir bütçe sınırı yok gecikme süresi az olsun kablosuz dongleli olacaksa. Ayrıca çok hafif mouse kullanmayı sevmiyorum mümkünse ağır olanlardan örnek...
Tamamdır teşekkür ederim uygun bir zamanda almayı düşünüyorum öncelikle merkezi odayı biraz kişiselleştirmem lazım uzun sürecek gibi son sorum ise mouse...
Açıkçası sizin için en iyi seçenek oled qhd 360hz monitör bence. Bütçeniz fazla ve yüksek Hz ile oynamak istiyorsunuz (360hz monitör ve oled olduğu için...
Teşekkürler peki monitör önerin var mı? 540 hz belki 480 hz de olabilir geçenlerde gezinirken 60-70k civarında bir monitör görmüştüm 480hz di alınır mı
Gskill bilmiyorum ramlerde pek araştırma yapmadım sadece mhz ve cl önemliymiş sanırım birde kapesite... 4 slot yerine 2 slot kullanırsak daha verimli...
Evet duymuştum
1742602134
Açıkçası fazla bilmiyorum 1 hafta oldu araştırmaya başlayalı ssd tarafında kingston popüler gibi ama ram, anakart konusunda takıldım