Rust tarzı oyun oynuyorsanız Bloody ekipman yüzünden birkaç engele takılırsın.
Onun harici şu an piyasayı bilmiyorum başka modeller varsa öneri yapamam ama model olarak güzel.
5. Sınıftan beri ateistim ve din derslerinde bunu dile getirdiğim için sürekli disiplin cezası yedim.
Muaf olma durumundan bahsetmediler, hep saygısızlık yaptığım için ağzıma cezayı çaktılar.
Açıkcası din dersini uyuma dersi olarak görmek daha iyi, hem dikkat çekmemiş olursun hem de insanlarla...
1 yıl önce kullanmış ve anakart sıcaklığının sabit 102 derece olarak görüldüğü, üstüne üstlük VRM sıcaklıklarına bakamadığım bir anakarttı. Yenilenmiş olabilir bilmiyorum ama LPX RAM + bu anakart ile 2993 MHz üstüne hiçbir türlü çıkamadım. S2H'a geçtiğimde ise 3200'e rahatlıkla OC...
Saldırıdaki en basic ve en güçlü karakterler Hibana - Thermite - Ace'dir hepsi kendi başlarına oynamaya alışık takımı kötü olsa da taşıyıcılık yapabilirler ve silahları da güçlüdür.
Savunmada ise Bandit-Pulse-Lesion-ThunderBird-Maestro-Smoke gayet işlevlidir.
Güzel bilgi hocam fakat çok uzun olmakla beraber kaynak-video'ları spoiler içerisinde belirtip yazıları biraz renkli yapmalısınız.
Dikkat çekici değil ve çok karmaşık oluyor.
Batarya sorunu çıkaracaktır ve bir sorun olacağını düşünmüyorum.
3 saatlik film izlerken ekrana göre değişmekle beraber %20 pil seviyesi düşüyor.
Not; Şarjda oyun oynamaya çalışırsanız telefona ciddi hasarlar verebilirsiniz.
Hocam 5-6 saat oyun oynarsanız hiçbir telefon size dayanmaz.
Mi 11 Lite'ın oyun performansı fena değil. A52 ise donanım olarak geride bir model. (8GB hallerini az aldığımızda)
Kamera olarak A52 daha iyi olsa da işlemci - ekran hızlı şarj özelliklerinden dolayı MI 11 Lite daha iyi olacaktır ama...
Fazlasıyla var, öğlen ve sabah saatlerinde çok olmasa da Akşam 20:00 üstü Avrupa 1 sunucusunda Unranked - Ranked oynanmaz hale geliyor.
Quick Match'de varsa direk çıkıp yenisini arayabiliyorsunuz.
Hile problemi ise BattleEye kullanmayı bırakılana kadar devam edecektir.
Ve R6 hilesini yapan ekip...