Kullanacağı programdan programa değişir aslında bazı programlar CPU değil de GPU kullanıyor.
1777886165
Oooohooo sen ne diyorsun ya :D para alıp 9700x...
Şöyle söylüyorum hocam. Dior sauvage diyor ki 240hz nin üstüne çıkmayacağım ve programcılık okuyorum. Oyun oynamak için dizicem ama ilerde lazım olabilir...
Asrockun destek sayfasında v3.25 üzeri sürümlerde yazıyor voltaj sorunlarını düzeltmek için çok fazla şey yaptılar şu anda da sorunsuz kendi arkadaşım...
Yani, profesyonel olarak kullanmıyorsan, sürekli yaz/sil'lik bir durumun yoksa 150-200 senelere denk gelen boyutlar, 1,5 milyon saat de öyle o kadar seneye...
Az kalır demiyorum 9700x'e kötü bir işlemci de demiyorum 7800x3d nin çok daha iyi bir işlemci olduğunu diyorum ve aradaki fiyat farkı nerdeyse yok diyorum...
AMD'nin 9700X işlemci satsın diye youtuberlara para bayılıp yatırdığı 105w içeriklerine aldanma 7800X3D bariz şekilde önde ama sen bu sistemi 2K için...
Kingston diye kaliteli aldığımız markadan bile çok daha iyi duruyor bu ssd :D benim ki de 850 değil 640 imiş.
1777885416
Aslında bu değerler ölümcül...
Öncelikle liste için teşekkürler, arada kaldığım diğer ürünleri kontrol etme fırsatım da oldu. Evet, benim de arada kaldığım marka ismi kalburüstü olan...