5 dolar şart hocam maalesef.Merhaba dostlar,
Arkadaşım 2 dolarlık steam cüzdan kodu hediye etse topluluk pazarı açılır mı? Kart satıp oyun alacağım da. 5 dolar kısıtlaması kalkar mı? Seviye atlayamıyorum.![]()
226 tl garanti olması adına 250 tl yatırsan yeterli. Oyun alamıyorsan fmyh ve reditte r/piracy'i araştırmanı öneririm.Steam TL olacak diye duydum haberin aslı yok. Oyunlar çok pahalı alamıyorum. 5 dolar ne kadar ediyor tl olarak?
Türk siteleri evet , yabancı siteler hayırYok hocam korsana bulaşmam virüslü oluyor.
Türk siteleri de aynı. Geçen Assassins creed indirecektim setup bulamadım yabancı klasörler koymuşlar.Türk siteleri evet , yabancı siteler hayırnerden indirdiğini biliyorsan ve reklam engelleyicilerin varsa sorun yaşamazsın 1-2 senedir korsan oyun oynuyorum belirli siteleri kullanarak.
Türk sitelerinden indirilmez zatenTürk siteleri de aynı. Geçen Assassins creed indirecektim setup bulamadım yabancı klasörler koymuşlar.
Hangi sitelerden yüklüyorsun reisTürk siteleri evet , yabancı siteler hayırnerden indirdiğini biliyorsan ve reklam engelleyicilerin varsa sorun yaşamazsın 1-2 senedir korsan oyun oynuyorum belirli siteleri kullanarak.
Dm den ileteyim.Hangi sitelerden yüklüyorsun reis