Arkadaşım Steam cüzdan kodu hediye etse bir miktar topluluk pazarı açılır mı?

Hiweth

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba dostlar,
Arkadaşım 2 dolarlık steam cüzdan kodu hediye etse topluluk pazarı açılır mı? Kart satıp oyun alacağım da. 5 dolar kısıtlaması kalkar mı? Seviye atlayamıyorum. :(

Merhaba dostlar,
Arkadaşım 2 dolarlık steam cüzdan kodu hediye etse topluluk pazarı açılır mı? Kart satıp oyun alacağım da. 5 dolar kısıtlaması kalkar mı? Seviye atlayamıyorum. :(
5 dolar şart hocam maalesef.

Steam TL olacak diye duydum haberin aslı yok. Oyunlar çok pahalı alamıyorum. 5 dolar ne kadar ediyor tl olarak?
226 tl garanti olması adına 250 tl yatırsan yeterli. Oyun alamıyorsan fmyh ve reditte r/piracy'i araştırmanı öneririm.

Yok hocam korsana bulaşmam virüslü oluyor.
Türk siteleri evet , yabancı siteler hayır :D nerden indirdiğini biliyorsan ve reklam engelleyicilerin varsa sorun yaşamazsın 1-2 senedir korsan oyun oynuyorum belirli siteleri kullanarak.

Türk siteleri evet , yabancı siteler hayır :D nerden indirdiğini biliyorsan ve reklam engelleyicilerin varsa sorun yaşamazsın 1-2 senedir korsan oyun oynuyorum belirli siteleri kullanarak.
Türk siteleri de aynı. Geçen Assassins creed indirecektim setup bulamadım yabancı klasörler koymuşlar.

Türk siteleri de aynı. Geçen Assassins creed indirecektim setup bulamadım yabancı klasörler koymuşlar.
Türk sitelerinden indirilmez zaten :D dedim ya o siteleri gir ufak bir araştırma yap.

Hangi sitelerden yüklüyorsun reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,184
Üyeler
194,190
Son üye
Canomerfaruk
Geri