jombo isimli üyenin son etkinliği

• J
    jombo, Yardım Hangi kasa alınmalı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    kesinlikle günümüzde 360mm sıvı soğutucu ile soğutamayacağınız işlemci yok diye biliyorum normalini alın daha şık duruyor hocam.
  • J
    jombo, MIRANA-4070SUPER ALINIR MI? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam 9600x işlemci var 55k vermeye değer alıcaksınız bu bütçelerde harbiden iyi sistem attı bunu alın.
  • J
    jombo, Yardım Hangi kasa alınmalı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam estetiklik açısından normalini almanızı önermem daha doğru olucak gibi.
  • J
    jombo, Yardım Ekran kartı kırmızı yanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    modart abiminiz yaptığı 7 yıl olmasına rağmen detaylı anlatıyor.
  • J
    jombo, DDR 5 sistem tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    tomahawkı yeni gördüm evet tomahawkı alın. Onun harici bir önceki konuda mühendis programları kullandığınızı söylediniz o yüzden size 9700x önerdim yukarıda...
  • J
    https://www.amazon.com.tr/MSI-B840-GAMING-PLUS-Anakart/dp/B0BX6KHN7Y?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=W6BFLGRDSR4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.7FsY4NQA3zfZHuP-c7f4FDw2o8aI62t1YUlW...
  • J
    https://www.incehesap.com/msi-b650m-gaming-plus-wifi-gaming-anakart-fiyati-71214/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.60.3...
  • J
    jombo, VirusTotal sonucu güvenilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    resmi siteden indirdiyseniz sıkıntı olmayacaktır şanslı paketçi uygulaması iyidir
  • J
    fazla pahalı hocam arkadaşın attığı sistemi önerdiği düzenlemeler ile yapmanız çok daha mantıklı olur gigabytenin ekran kartı var fena değildir coil whine...
  • J
    jombo, Yardım Ekran kartı kırmızı yanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    temizlerseniz düzelir mi bilmiyorum fakat ekran kartı bakımı über karışık değil hassas olmanız yeterli olur youtube de detaylı rehberler var tamirciye para...
  • J
    neden hocam size önerdiğimde ne sorun var meraktan soruyorum.
  • J
    hocam ben size önermiştim sanki açtığınız farklı bir konuda neyse siz bilirsiniz.
  • J
    8 gb şart minimum oda.
  • J
    ooo sistem çok iyi yapıştırın gitsin hocam arkadaşın önerdiği gibi...
  • J
    7600x de çok yüksek bir upgrade değil eğer işlemci upgradesi isterseniz minimum 7700 alın. 1740325698 sizin dediğinizde mantıklı fakat aldığı psu çok güçlü...
    • resim_2025-02-23_184809665.png
Top Bottom