tam da tahmin ettiğim gibi güzel kart bekleyebilirsiniz fakat bütçeniz varsa 5080 almanız şu anlık daha iyi olur gibi. (videodakı kart 4080 ve muhtemelen...
takarsınız hocam ekran kartını takmak en kolayı yerleştiriyorsunuz ve güç kablosunu takıyorsunuz bu kadar eğer korkarsanız rehber izleyin 30-40 saniyelik...
attığınız fan iyidir bende zaten bunu önericektim hocam 4 tane alıp 1 tanesini egzoz yapabilir yada 1 tane daha büyük alıp onu egzoz olarak kullanabilirsiniz.
7900xt yeterli olur hocam blender için ben yine de seçimi size bırakıyorum hala 9070 beklemenizi ve apu kullanmanızı öneririm sağdan soldan idarelik ekran...
hocam sanırım ben 7900xt in üst modellerine bakmışım :D yine de 7900xt almak her açıdan daha mantıklı olur eğer oyun odaklı bir sistem kurucaksanız 20gb...
İkisinin de GPU uzunluk desteği 45 cm.
Estetik görüntü açısından ise normal olan daha iyi gibime geliyor. XL olan biraz çirkin gibi. Siz ne düşünüyorsunuz...
hocam 9070 5080 e rakip çıkıcak forumda 4070 ti S li sistem alıcam sadece OYUN oynayacağım dediğinizde amd nefreti olmayan herkes size 7900xt veya üstüne...