Merhaba,
MSI Bravo 17 D7VF model bir laptop aldım. Bu laptopun incelemeleri ve MSI'ın kendi sitesinde laptopun özelliklerine bakıldığı zaman klavyenin 4 kademeli RGB özelliğine sahip olduğunu gösteriyor. Ancak MSI Center'da Mystich Light'a girdiğim zaman klavye orada görünmüyor. Klavye şuan...
Merhaba arkadaşlar..
Çoğunlukla kısa film tarzı şeyler çekmek için bir makine alacağım. Ve başlığa yazdığım iki makine arasında kaldım.
Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Fujifilm X-E4 mü, yoksa Fujifilm X-T200 mü almalıyım?
Merhaba arkadaşlar.
Adobe Audition 2022 kullanıyorum. Ve içerisine autotune kullanmak için VOLOCO'nun pluginini yükledim. Kayıt yapmadan kendi sesimi dinlerken çalışıyor. Ancak ne zaman kaydettiğim sesi dinlemeye çalışsam, anında programdan atıyor. Bazen VOLOCO aktifken, ses kayıt yapmamış...
Merhaba arkadaşlar,
Elimde Samson C01U Pro model mikrofon ve Samson SR-850 model stüdyo kulaklığı var.
Adobe Audition 2022 üzerinden çoğunlukla rap şarkısı olmak üzere kayıtlar almak istiyorum.
Sanal ses kartı olarak ASIO4ALL programını kullanmak istedim. Ancak SAMPLE RATE'i 48000'den 44100'e...
Arkadaşlar yaklaşık 15.000₺ bütçem var. Bunun 2.500'ü monitöre gidecek.
Yani 12.500₺ civarına bir kasa arıyordum.
Biliyorsunuzdur yarın yeni Donanım Arşivi sistemi çıkacak.
Çoğu kişi sistemde RX 6600 XT olacağını söylüyor.
Bundan önceki sistemde RTX 3060 ti vardı.
İncelemelerini araştırdığım...
Merhaba arkadaşlar,
AMD Ryzen 7 5700G
Gskill Ripjaws 16GB (8x2) 4600mhz Ram
MSI B550M PRO (4600Mhz)
Samsung 500GB 970 Evo Plus
Sharkoon SHP650 650w 80+
Monster Aryond A32 V1.1
Bu şekilde bir sistem topluyorum. Ama almadan önce aklıma takılan bir soru var.
"4600mhz" ramleri bilerek seçtim...
Sharkoon 650w 80+ PSU'lar indirimde şimdi gördüm. Önceden kullandığım kaliteli bir ürün. Onu tercih edeceğim. 300₺'ye düşmüş.
Almak isteyen olursa diye link " https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120mm-fanli-psu_pdp_668774104 " .
Yardımlarınız için tekrar...
Merhaba arkadaşlar,
Bir kaç gün içerisinde bir sistem toplayacağım, ancak sistemim için yeterli PSU'yu bilmediğim için size sormak istedim. Garanti olsun diye 650w 80+ düşündüm ama gereksiz fazla ise daha düşüğü bütçeden kısmama yardımcı olur.
Sistem:
AMD Ryzen 5 5600G
Gskill Ripjaws 16GB...
Herkese cevap için teşekkürler. Her şeyim kurulu. Diğer oyunlarda sorun yok. Sadece bu oyun böyle yapıyor. The Forest'ın optimizasyon sorunu varmış. Şimdi oyunu iade ediyorum. Cevap için herkese tekrardan teşekkür ederim.
The Forest oyunu en düşük ayarlarda açmama rağmen en fazla 15fps veriyor. Bunun sebebi nedir?
Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 PRO 4650G
Anakart: MSI B450M M2 MAX
Ram: 16GB Ddr4 3200Mhz
SSD: XPG 512GB Ssd
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.