driver_power_state_failure hatası

Zakir_963

80+
Reaksiyon skoru
15
Öncelikle selam herkese. Laptop da driver_power_state_failure hatası alıyorum .Pubg Lite girdiyimde ve ya Minecraft oynadığımda aniden bu hatanı alıyorum ve mavi ekran geliyor daha sonra laptop kapanıyor.Yardımcı ola Bilirmisiniz rica etsem.

Öncelikle selam herkese. Laptop da driver_power_state_failure hatası alıyorum .PUBG Lite girdiyimde ve ya Minecraft oynadığımda aniden bu hatanı alıyorum ve mavi ekran geliyor daha sonra laptop kapanıyor.Yardımcı ola Bilirmisiniz rica etsem.
Ekran kartının driverı kurulmamış veya güncellemeye ihtiyaç duyuyor olabilir. Ekran kartını güncelle. Yine olmazsa format atıp tüm driverları tekrar kur.

Ekran kartının driverı kurulmamış veya güncellemeye ihtiyaç duyuyor olabilir. Ekran kartını güncelle. Yine olmazsa format atıp tüm driverları tekrar kur.
3- kere bilgisayara format atdım. tüm driverleri silip yeniden temiz kurulum yaptım ama nafile başka bir yöntem varmı.pardon zamanınızı alıyorum.

3- kere bilgisayara format atdım. tüm driverleri silip yeniden temiz kurulum yaptım ama nafile başka bir yöntem varmı.pardon zamanınızı alıyorum.
sürücüleri nasl sildiniz DDU ile silip deneyin ayrıca ekran kartınız nedir

sürücüleri nasl sildiniz DDU ile silip deneyin ayrıca ekran kartınız nedir
Bende laptop 2009 yılında aldım laptop modeli dell n5510 Ekran kartı--nvidia GT 525m.
DDu ile silmedim öyle yaparsan alınır mı? birşeyler

Öyleyse ekran kartı eski bir kartsa gücü yetmiyor olabilir açtığınız oyunlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende laptop 2009 yılında aldım laptop modeli dell n5510 Ekran kartı--nvidia GT 525m.
Büyük ihtimalle kartınızın gücü yetmiyor oyunlara

Öyleyse ekran kartı eski bir kartsa gücü yetmiyor olabilir açtığınız oyunlara

açdığım oyun minecraft.yani düne kadar minecraftda 400+ fps alıyordum neden bilemiyorum böyle olmuş.bu arada forumda böyle bir makale bulamadım.Şaştım valla

Evet deneyin DDU ile büyük ihtimalle tekrar kurarsanuz sorun çözülür

Gücü yetmese ya hiç açmazdı ya da açar ama kasardı

açdığım oyun minecraft.yani düne kadar minecraftda 400+ fps alıyordum neden bilemiyorum böyle olmuş.bu arada forumda böyle bir makale bulamadım.Şaştım valla
Sorması ayıptır, nasıl 400 fps alıyorsunuz ben de aynı modeliin i5 3317U HD8730M modeli var 30-40 zor alıyorum

Evet deneyin DDU ile büyük ihtimalle tekrar kurarsanuz sorun çözülür

Gücü yetmese ya hiç açmazdı ya da açar ama kasardı

Sorması ayıptır, nasıl 400 fps alıyorsunuz ben de aynı modeliin i5 3317U HD8730M modeli var 30-40 zor alıyorum
minecraft 1.8.9 surumu ve en minimum ayarlarda yani video ayarlarında ek ayarlar hepsi kapalı. video kaydı var .dilersen ata bilirim.
Bu arada pubg lite 45 fps alıyordum. bende olan i 5 2340

Deneme yanılma ile olacak iş değil. Minidump dosyanızı paylaşınız.

minecraft 1.8.9 surumu ve en minimum ayarlarda yani video ayarlarında ek ayarlar hepsi kapalı. video kaydı var .dilersen ata bilirim.
Bu arada PUBG lite 45 fps alıyordum. bende olan i 5 2340
atarsan mumnun olurum, bende de hepsil kapalı ama yine de 60 geçmiyor gökyüzüne bakarken bile en fazla 120 gördüm PvP'de 35-40

var amma nasıl paylaşılacagimi bilmiyorum anlata bilirmisin lütfen

atarsan mumnun olurum, bende de hepsil kapalı ama yine de 60 geçmiyor gökyüzüne bakarken bile en fazla 120 gördüm PvP'de 35-40

buyur bu da video.bende oluyor mutlaka sendede olucaktir :

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,456
Üyeler
186,894
Son üye
AYGÜN55
Geri