driver_power_state_failure hatası

buyur bu da video.bende oluyor mutlaka sendede olucaktir :
dostum, erişim kapalı, herkese açık yaparsan ben de görebiliriim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da buradan atabilirsin

Son düzenleme:
Driver Booster gibi şeyler kullanıyor musunuz?

Öncelikle selam herkese. Laptop da driver_power_state_failure hatası alıyorum .PUBG Lite girdiyimde ve ya Minecraft oynadığımda aniden bu hatanı alıyorum ve mavi ekran geliyor daha sonra laptop kapanıyor.Yardımcı ola Bilirmisiniz rica etsem.
Ekran karti driver yuklumu?

Driver Booster gibi şeyler kullanıyor musunuz?
hayır hiç bir zaman indirmedim .bu arada format denedim windows 7 den windows 8.1 a gecdim bu hata duzeldi.amma 3-4 ay sonra yeniden hata vermeye basladi simdi cozemiyorum.format denedim olmuyor .care ne ola bilir sizce?

Ekran karti driver yuklumu?
evet yüklü en son sürüm .her şey yaptım amma hepsi nafile .sizce çare ne ola bilir

hayır hiç bir zaman indirmedim .bu arada format denedim windows 7 den windows 8.1 a gecdim bu hata duzeldi.amma 3-4 ay sonra yeniden hata vermeye basladi simdi cozemiyorum.format denedim olmuyor .care ne ola bilir sizce?

evet yüklü en son sürüm .her şey yaptım amma hepsi nafile .sizce çare ne ola bilir
Windows 10 deneseniz iyi olur büyük ihtimal çözülür sorun

Windows 10 deneseniz iyi olur büyük ihtimal çözülür sorun
windows 10 flash bellekde var.usb den boot veriyorum.indiriliyor en son kurulum aşamasında aniden kapanıyor.yeniden başlatıyorum .amma yeniden kapanıyor. bunu yalnız windows 10 kurarken oluyor.o ywzdwn gecemiyorum windows 10 a. sizce bunun caresi nedir?

windows 10 flash bellekde var.usb den boot veriyorum.indiriliyor en son kurulum aşamasında aniden kapanıyor.yeniden başlatıyorum .amma yeniden kapanıyor. bunu yalnız windows 10 kurarken oluyor.o ywzdwn gecemiyorum windows 10 a. sizce bunun caresi nedir?
Büyük ihtimal hard disk yüzünden

hard diskde problem oldugunu dusunmuyorum cunki windows 8.1 kuruluunda hic bir sikinti yasamiyorum.zamaninizi benim icin ayirdiginiz icin tesekkur ederim onclikle
Crystal mark info indirip bana bir ss atarmisiniz;)

Ekler

• images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    47.6 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye