Ozel hastane mi yada sigortan mi yok ? Neden para verdiniz onu anlamadim yani aile hekimi ozel hastaneye yonlendiremez zaten ayrica randevuda aldiginiza...
Iste o zaman mantiksiz oluyor onun yerine %20 cash back veren ve 200-300tl ye kadar siniri olanlardan birini kullanmam daha mantikli oluyor neyse artik...
Hocam yani Tip olmassa olmaz demedim zaten sadece 1.80 ve ustu ve 10/4 ve ustu iseniz turkiyede elinizi sallasaniz kiz buluyorsunuz zaten dedim yani cok...
Ya iyi guzelde iste bide 5K bulup ona atmak falan gerekiyor yani zaten 5K olsaydi cebimde suan ugrasmaz oyunu alirdim
Bi ara Ozelliklede Papara Incelemeye...
Ya Her sey bir yana Ciddi Ciddi bu konuda bile Hayatinda adam akilli bir sey basaramayan para icin vatanini satacak (ki bunlarin cogu bunu yalanlar) Ne...
Aynisi banada oluyor aynaya bakinca tipimi begenirken telefondan bakinca yuzum uzun ve senin dedigin gibi asimetrik cikiyor vs... yani ayni durum bendede...
Ya Cidden Bu Listenin Gercek Olduguna inanan Insanlar var Saka Gibi ve Liste gercek olmadigi icin epic'e kufur ediyorlar bu oyunalr ne adam akilli oyun ver...
Onlar Zaten Olmazsa Olmaz Hocam
Hatta O Bindirimleri Savunan IQ'suzlarda Dolusup size saldiracaklar Bindirim oldugunu iddia ettgiiniz icin XD
1766939781...
Dostum sende once benim yazdigimi mi okusaydin ?
Zaten sana hak veriyorum sacma olmus boyle bir konu o kisimda seni destekledim zaten ben sadefe sonrasinda...