Yani Iyi bir sistemin varsa Local'de Ucretsiz sekilde ama sistemine bagli olacak sekilde AI sirketlerine gore daha yavas'da olasa uretebilrisin yani...
Hayatimda gordugum en sacma konularin arasina girebilir
1- Gencler diye baslamissin buda 18 den baya bi buyukmussun gibi bir anlam veriyor eger dogruysa...
:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Hocam, yanlış anlamayın ama beyin diye bir şey var. Hangi akılla, hele Türkiye'de, güvenip borç verdiniz? Bir de göz...
Ya onu espirisine dedim zaten
Ayrica Knk olayini bilmiyorumda gayet normal degilmi sence daha sevgili falan degilsiniz Beyfendi mi desin veya Askim mi...
Dylight Alma istersen Gecen bir arakdasimla oynadik artik sarmiyor eskisi gibi Cok Sıkıcı gelıyor kolay ve karısık bence dylıght yerıne farklı bır sey al
Ben ve arkadaslarim oyle bir hata yaptik ve 3 Kisilik 3 yillik arkdas grubumuz Dagildi ve gunde araliksiz en az 5 ortalama 8 saat aktif olamayi gerektirdigi...
Hocam demek istedigimi anlamamissinizbelli ki
Tamam bende diyorumki Bu urunden 2 tane gormenizin sebebi diger urunlerin vergi sinirimizi asmasi ayni sey...
Hocam Cin'den turkiyeye Gelen Projektorler genelde Asiri kalitesiz oluyor goruntu olarak 480P gibi ve lumeni cok dusuk oluyor genelde o yuzden umutlanmayin...
Yani Haklisiniz ben en son baktigimda 8K'ya bulunabiliyordu diye onerdim ama suan 9800TL mi ne olmus ama isterseniz 2.el'e bakinHyte Y60 veya hatta varsa...
Bu Kadar Para verecek Olsam ve Akvaryum kasa ariyor Olsam Kesinliklke Attiginiz Hicbir kasayi almam Akvaryum kasada 2 Lider isim vardir hocam
1-HYTE
2-Lian...