KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, Sınırsız görsel oluşturabileceğimiz bir AI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani Iyi bir sistemin varsa Local'de Ucretsiz sekilde ama sistemine bagli olacak sekilde AI sirketlerine gore daha yavas'da olasa uretebilrisin yani...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Evden kaçan birine tavsiyeler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayatimda gordugum en sacma konularin arasina girebilir 1- Gencler diye baslamissin buda 18 den baya bi buyukmussun gibi bir anlam veriyor eger dogruysa...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Dolandırıldık dönermi yanarmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: Hocam, yanlış anlamayın ama beyin diye bir şey var. Hangi akılla, hele Türkiye'de, güvenip borç verdiniz? Bir de göz...
    • 1767130626161.webp
  • KaptanMC
    KaptanMC, Siyah gül nerden bulurum satın alabilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya onu espirisine dedim zaten Ayrica Knk olayini bilmiyorumda gayet normal degilmi sence daha sevgili falan degilsiniz Beyfendi mi desin veya Askim mi...
  • KaptanMC
    Neden PDF ??? Ayrica Bunlarin hepsinde mi profosyonellige yonelmek istiyorsunuz ? eger oyle sacma bir yol izliyorsan dur ve tekrar dusun
  • KaptanMC
    KaptanMC, İstanbul Okul Tatil Olurmu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kardesim Ayni ulkede yasadigimiza emin misin ??? Ben Okula gittigimde diasrida Goz gozu gormuyorken veya Disarida Firtina kopyorken siddetli sagnak vs...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dylight Alma istersen Gecen bir arakdasimla oynadik artik sarmiyor eskisi gibi Cok Sıkıcı gelıyor kolay ve karısık bence dylıght yerıne farklı bır sey al
  • KaptanMC
    KaptanMC, 5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben ve arkadaslarim oyle bir hata yaptik ve 3 Kisilik 3 yillik arkdas grubumuz Dagildi ve gunde araliksiz en az 5 ortalama 8 saat aktif olamayi gerektirdigi...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Sağlık bakanlığından bu mesaj nedir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani o zaman benim Askerlik icin aldigim saglik raporundan farkli demek ki neyse okey hocam
  • KaptanMC
    KaptanMC, Shein indirimli ürünler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam demek istedigimi anlamamissinizbelli ki Tamam bende diyorumki Bu urunden 2 tane gormenizin sebebi diger urunlerin vergi sinirimizi asmasi ayni sey...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Shein indirimli ürünler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Cin'den turkiyeye Gelen Projektorler genelde Asiri kalitesiz oluyor goruntu olarak 480P gibi ve lumeni cok dusuk oluyor genelde o yuzden umutlanmayin...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Akvaryum Kasa Karşılaştırması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani Haklisiniz ben en son baktigimda 8K'ya bulunabiliyordu diye onerdim ama suan 9800TL mi ne olmus ama isterseniz 2.el'e bakinHyte Y60 veya hatta varsa...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Siyah gül nerden bulurum satın alabilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kiz belki Gotik :monkahmm:
  • KaptanMC
    KaptanMC, Masonluk tam olarak nedir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Masonlugu Filimlerden mi ogrendin Hocam XD Yani Masonluk Kelime anlami olarak baktigimizda malesef gunumuzde anlamindan cok koparilmis ama kisaca...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Akvaryum Kasa Karşılaştırması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu Kadar Para verecek Olsam ve Akvaryum kasa ariyor Olsam Kesinliklke Attiginiz Hicbir kasayi almam Akvaryum kasada 2 Lider isim vardir hocam 1-HYTE 2-Lian...
Geri