KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, Yılbaşı akşamı tek girmek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yada Sizin gibiler Onlarin elde edilmesinin cok zor oldugunu dusundurdugu icin azgin gibi bir cinsel iliski icin kadinlara her seyi sundugunuz icin...
  • KaptanMC
    Önemli bir gün değilki her zamanki gibi stadart 24 saat olan standart bir gün.herzaman ne yapıyorsan aynısı gibi davranabilirsin. 1767202597 Nasıl güzel...
  • KaptanMC
    La O manada demedim XD Yani ne bilim essek gibi calisip ter dokecem para kazanacam bide gidip Kac kisiyle yattigi belli olmayan bir kadina Cinsel iliski...
  • KaptanMC
    Neden bir Kadinla Cinsel iliskiye girmek icin para versinki ???
  • KaptanMC
    Hocam Mesela bugun turkcenizi Gelistirmeye calisabilirsiniz oncelikle Yani son cumleden yorumlayarak anladim durumu o kadar kotu XD Konuya gelecek olursak...
  • KaptanMC
    Cok fazla Sosyal medya Icerigi tuketme oncelikle Yoksa bu hale geliyonuz Yani Cok kolay oldugunu falan saniyorsun galiba ? yani Ne vize mevzusundan...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Aklından Geçeni Söyle başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayatta hiçbir sey başaramayıp, bir şeyler başarmak için çabalamaya bile üşenen; başarısızlığının faturasını sürekli devlete veya sisteme kesen; 'Ben ne...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 2025 yılından ne umdunuz ve ne buldunuz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Basari ve basari'nin getirecegi Para'yi ve Para sayesinde Huzurlu bir yasam Umdum Ne buldum sorusuna gelirsek Hic bir sey aksine daha kotu oldu:peeposad:
  • KaptanMC
    KaptanMC, Nabersiniz ya 3 aydır yoktuk başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Forumca Arkadasin cezasini geri iade edelim lutfen
  • KaptanMC
    KaptanMC, İstanbul Okul Tatil Olurmu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya zaten 10 gun isin espirisi hocam ama cok fazla oldugunu dusunmuyorum 2019 da falan zaten covid basladi yani inkar edilemez bir gercek var oda covid'den...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Dolandırıldık dönermi yanarmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Erkekde yas kismi dediginiz gibi dogru ama Kadinlarda helede gunumuzde ve turkiyedeki kadinlarda 10 yas gibi buyuk bir fark cok belli oluyor Evet...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam dedigim gibi o senin sorunun Faceit hic girmedim girmeyide dusunmuyorum ama beimde 3K saatim var belki bi tik daha ustu ama hayatsiz gibi oynamadim...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani Normali boyle degilmiydi zaten ? Yani belki bi tik daha kucuk yani uzak Istersen 2 onerim var ilk olarak tam ekranda ise ''Tam pencereli ekran'' yap...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Android YouTube Revanced Reklamsız YouTube başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu ne Hocam anlamadim ?? Zaten bi ton Reklamsiz YT programi var mobilde pc'de ise reklam engelleyici ile engelleyeiliyorsunuz yeni mi kesfettin anlamadim ?
  • KaptanMC
    KaptanMC, 5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    CS 2 iyi ya hocam bence sorun sizde girip kasanizi durup cikacaksiniz he arada e-spor mac klibi falan gorup gaza geldiginizdede grip 2 el mirage oynayip...
Geri