Önemli bir gün değilki her zamanki gibi stadart 24 saat olan standart bir gün.herzaman ne yapıyorsan aynısı gibi davranabilirsin.
1767202597
Nasıl güzel...
La O manada demedim XD
Yani ne bilim essek gibi calisip ter dokecem para kazanacam bide gidip Kac kisiyle yattigi belli olmayan bir kadina Cinsel iliski...
Hocam Mesela bugun turkcenizi Gelistirmeye calisabilirsiniz oncelikle Yani son cumleden yorumlayarak anladim durumu o kadar kotu XD
Konuya gelecek olursak...
Hayatta hiçbir sey başaramayıp, bir şeyler başarmak için çabalamaya bile üşenen; başarısızlığının faturasını sürekli devlete veya sisteme kesen; 'Ben ne...
Basari ve basari'nin getirecegi Para'yi ve Para sayesinde Huzurlu bir yasam Umdum
Ne buldum sorusuna gelirsek Hic bir sey aksine daha kotu oldu:peeposad:
Ya zaten 10 gun isin espirisi hocam ama cok fazla oldugunu dusunmuyorum 2019 da falan zaten covid basladi yani inkar edilemez bir gercek var oda covid'den...
Hocam Erkekde yas kismi dediginiz gibi dogru ama Kadinlarda helede gunumuzde ve turkiyedeki kadinlarda 10 yas gibi buyuk bir fark cok belli oluyor Evet...
Hocam dedigim gibi o senin sorunun Faceit hic girmedim girmeyide dusunmuyorum ama beimde 3K saatim var belki bi tik daha ustu ama hayatsiz gibi oynamadim...
Yani Normali boyle degilmiydi zaten ? Yani belki bi tik daha kucuk yani uzak Istersen 2 onerim var ilk olarak tam ekranda ise ''Tam pencereli ekran'' yap...
Bu ne Hocam anlamadim ??
Zaten bi ton Reklamsiz YT programi var mobilde pc'de ise reklam engelleyici ile engelleyeiliyorsunuz yeni mi kesfettin anlamadim ?
CS 2 iyi ya hocam bence sorun sizde girip kasanizi durup cikacaksiniz he arada e-spor mac klibi falan gorup gaza geldiginizdede grip 2 el mirage oynayip...