Yani Acikcasi Dovus sporlariyla Aram Yok ama Esnek bir vucud cok ise yariyor dovuste hocam Yani dovus icin Salo'nuna falan gitseniz daha iyi olur galiba...
Arada Akilli basinda birinide gormek guzel XD (!)
1768236357
Bu konuyla O arkdasin veya konu'nun ne alakasi var ?? Yani ynalis anlamayin zaten orada...
Tam olarak nasil bir sey aradaiginizi anlamadim ilk yazinizda Daha felsefi,belgesel tadinda dramali bir film anladikm sonra alttaki cbirine verdiginiz...
Heee Haftanin Yeni Asigi'da geldi bende nerde kaldi diyordum
Ya bak kardesim alay gecmek icin demiyorum ama her hafta en az 2-3 konu aciliyor Senin gibi...
Cahillik'te zor bi sey be hocam ozelliklede bilmedigi bir konuda sanki uzmanmis gibi inatla savunanlara gicik kapiyorum kisisel algilamayin lutfen
Gidip...
Hocam Grok'la Chat Gpt'ye sordum 2'side Yuzuk diyor hatta aciklamalari su sekilde
Ama Soyadi bana daha mantikli geliyor Sade son soruya cevap bulamadim ama...
Öncelikle baştan sona okuduğun için teşekkür ederim.
Söylediklerine katılıyorum; maalesef günümüzde özgürlük adı altında ahlaki değerlerini yitirmiş...
Hocam bundan onceki mesajim Daha detayliydi ama biraz uzun olmustu diye kisalttim biraz anlamini yitirmis dmek istedigim sey
Ama kisaca Ben orada Ergen...
Kardesim kimse dikkat etmemis ama Kizin adi Angelle'mi XD Yani millet daha cok turkiyeye gore degerlendirmis Angelle ise gercekten ismi demek ki yurt...
Ya bi de Inkar edenler Sana karsi olanlar var HAHAHAHA
Ya sadece Iste uzun cizgi uzun zamandir var kullaniyordum dedigi yerde gidip 2dk girdim profil'ine...