O tarz oyunlari seviyorum ama Ingilizcem Yetersiz oldugu icin hic HOF4 oynamadim cunku bu tarz oyunlarda okudugunu anlamadan bir sey yapamazsin bu yuzden...
?? Kuranda karadelik hakkinda bir sey gectigini hatirlamiyorum hocam ayrica size daha oncede dedigim gibi bu kadar konu acmak sadec digerlerin kiskirmasina...
keske sistem bilginizi falanda soyleseydiniz hocam medium degiliz sonucta bu yuzden islemcinizi/Ekran kartinizi ve Ram'inizi ve ssd'mi HDD mi kullandiginizi...
ASDFKHADFHNDKFJHNJNDFAJGHNADF
1768263655
Yani bence cok zayif bir delil bu hocam cunku sandiginizin aksine 1400 yil once bilinebilecek bir sey unutmamak...
3 Ay'da 3 Kere Zehirlenmisimdir Gidadan yani olmediysem hala bir sey olmaz (Yalan olmasin 1 kere babamlar disardan yicek getirmislerdi aksam 2 de acikmistim...
Yazdiklarimi iyice okudunuz mu????
2.5 demedim 2.5'a bulunabilir dedim Suan 3'den basliyor fiyati ve satilmamislar daha satilmayi bekliyorlar ve daha hizli...
Hocam Katilirim ama Bende Saydiginiz oyunalrin hic biri yok yani almak istesemde cok pahali olur malum turkiyede butce sorunu yasiyoruz Yani OnlineFix gibi...
Hocam, ben büyük bir âlim değilim ama şunu söyleyebilirim:
Ben müziğin haram olduğunu düşünmüyorum. Benim nazarımda haram olan, müziğin kendisi değil...
Sa, Beraber Oyun oynayacak Ekip Ariyorum Hazir Ekip olabilir veya sizle beraber Ekip'te kurabiliriz vs...
Not: Eger bu konuyu gordugunuzde Ekip bulmussam...
Hocam Ingilizcem Turkcem'den daha iyi derken ? Yabanci ulkede mi dogup buyudunuz ?
Yani eger oyleyse soyliyeyim Bu ulkedeki ateistler Yurt disindaki'ler...
Hocam Yanlis Anlamayin bende Muslumanim Ama bu kadar Konu acmanizin sebebi ney ? Yani Zaten inanmak isteyen inanir inanmak istemeyen inanmaz Siz bu konulari...
Yok hocam 650W power Suppley Fazlasiyla yeter bu sistem icin
Hem Darbogazmi var mi yok mu ve Sorununuzu daha iyi anlamamiz icin acaba MSI after burner veya...