Islemci dayanir hocam merak etmeyin the dorest islemci tabanli bir oyun degil cs gibi falan bu yuzden cok kullanmiyor islemciyi yani sorun olmaz
Ayarlara...
Hocam Durust olmak gerekirse Bu yuzden The forest testini istemedim Cunku Oyunda cok fazla agac ot falan var ve oyunun yaisindada biraz pixellik var bide...
Acikcasi okumadim ama Emeginize her ne kadar saygim Olsada Bu site'de ne ? Yani AI yaptirdiniz desem yok AI cok daha iyi yapar para verip yaptirdiniz desem...
Benim babam 1.73 Falan ama kardesim 18 yasinda 1.87 digeride 16 yasinda 1.78 falan yanlis hatirlamiyor isem yani 5cm'den fazla gecebilir hocam hatta ben...
Yani tum vucuttan Kastiniz Direk bildigimiz Tum vucut ise Epilapsyon mu nasil yaziliyorsa artik ondan yaptirirdim Hocam Ben hic yaptirmadim askerden...
Sanmiyorum Hocam tabi arkadas cevresini bilmiyorum ama malesef Cok fazla korkak insan var ulkede yani korkuyorlar kendi sistemini bozmaktan falan hatta bu...
Hocam Tam olarak nasıl bır sıstem arıyorsunuz oncelikle ? yani Sadece Oyun icin falan mi yoksa ekstra render,AI (local AI'dan bahsediyorum) veya farkli bir...
Yani oda olur ama varsa daha agir ve yeni bir oyun daha iyi olabilir forest'a kiyasla ama neyse oda olur hocam ayrica cyberpunk videosu var demsitiniz ondua...
Hocam abdullah abi evet öyle bir video çekti ama O zaman ki fiyata carta curta göre Yani Mesela Sen ne için kukkanucan ve Kaça alacan vs. Bunlarda önemli...
Beyler HDD oluyorm u buna eminmisiniz ? Cunku konuyu acan arkadasin attigi fotografta Sata SSD anca sigmis gibi duruyor HDD ise heybetli bir sey malum sigar...